'LG G3 wordt in juni gepresenteerd, in juli beschikbaar'

'LG G3 wordt in juni gepresenteerd, in juli beschikbaar'

LG G3

De opvolger van de G3 beschikt volgens de geruchten over een 5,5 inch-hogeresolutiescherm met 2560x1440 pixels. Ubergizmo zou een foto hebben geplaatst waarop de LG G3 deels te zien is en waar deze resolutie bevestigd wordt. Er zou 3 GB werkgeheugen aanwezig zijn, evenals 32 GB intern geheugen, dat uitgebreid kan worden met een microSD-kaartje. De camera op de achterkant krijgt een resolutie van 13 megapixels, terwijl de frontcam een 2,1 megapixel-exemplaar zou zijn. De chipset zou een Snapdragon 800-chipset zijn, geklokt op 2,3 GHz.

Foto van LG G3, laat WQHD-resolutie zien

Hogeresolutiescherm

Als deze geruchten waar blijken, zal LG één van de weinige fabrikanten worden die gebruikmaakt van een scherm met zo'n hoge resolutie. De directe concurrentie in de vorm van HTC, Samsung en Sony maken gebruik van full HD-panelen. Er komen echter wel enkele toestellen op de markt met een zogenaamd WQHD-scherm, zoals de Oppo Find 7. De Snapdragon 800 is echter niet de nieuwste chipset van Qualcomm, dat is de 801, die gezien kan worden als overklokte 800-soc met wat extra's. Het lijkt waarschijnlijker dat het daadwerkelijk gaat om de Snapdragon 801-chipset, er bestaat in de specificaties regelmatig verwarring over de naam van de chipset.

Beschikbaarheid

Wanneer we het toestel officieel zullen gaan zien blijft natuurlijk nog even de vraag, maar volgens de laatste geruchten zal het toestel eind juni gepresenteerd worden en vanaf begin juli te koop zijn, schrijft GforGames.

Lees meer over:
LG

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties