LG G3 lekt via website van provider Sprint

LG G3 lekt via website van provider Sprint

Ooops, I did it again

Als er een nieuw toestel gaat komen dan moeten daar alle systemen van providers en retailers op voorbereid worden. Je hebt te maken met een voorraadsysteem, met distributie maar ook met kassasystemen en dergelijke.

Bij Spint heeft iemand vergeten een knopje om te zetten toen er een profiel werd aangemaakt voor de LG G3, een smartphone die alleen nog maar in de geruchtenstroom genoemd is. Deze fout had tot gevolg dat deze gevoelige informatie op de website van Sprint terechtkwam en het duurt dan niet lang voordat er iemand deze gegevens ontdekt.

Specificaties LG G3

Als de gegevens kloppen zal de LG G3 een Snapdragon 800-chipset hebben met een kloksnelheid van 2,3 GHz. Het QHD scherm is 5,5 inch groot en heeft een pixelverhouding van 1440 x 2560. Het werkgeheugen is 3GB en interne geheugen kan 32GB hebben, maar er is ook een mogelijkheid tot uitbreiding met 64GB door een microSDkaart te gebruiken. Aan de achterzijde zit een 13 megapixel-camera en aan de voorzijde een camera met 2,1 megapixels.

Als het bovenstaande klopt dan zal de LG G3 met de Snapdragon 800-chipset achterliggen op sommige van de huidige concurrenten, alhoewel de verschillen met de Snapdragon 801 klein zijn en de naam min of meer een marketingding is.

Beschikbaarheid

Omdat er nog niks bevestigd is nemen we het bovenstaande met een klein lepeltje zout want het zou zo maar eens anders kunnen zijn. De verwachting is overigens wel dat we de opvolger van de LG G2 deze zomer zullen gaan zien.

Bron: Androidguys

LG G3
3000 mAh
5.5 inch - 1440 x 2560 px
16/32 GB
Qualco

Meer info

LG G3
3000 mAh
5.5 inch - 1440 x 2560 px
16/32 GB
Qualco

Meer info

Lees meer over:
LG

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties