Toptoestel LG G3 te koop voor € 549 vanaf juli

Toptoestel LG G3 te koop voor € 549 vanaf juli

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

LG G3

De LG G3 is deze week gepresenteerd en zal aangedreven worden door een Snapdragon 801-chipset, geklokt op 2,5GHz. Het scherm heeft een resolutie van 2560x1440 pixels en het toestel zal uit worden gebracht in twee varianten. Er komt een variant op de markt met 2GB werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen, maar ook zal er een versie met 3GB RAM en 32GB opslaggeheugen op de markt verschijnen.

De camera op de achterkant heeft een 13 megapixel-sensor, bevat optische beeldstabilisatie en ook is er een Laser Autofocus aanwezig om zo sneller te kunnen focussen en binnen een kwart van een seconde een foto te kunnen schieten. De frontcam is een 2,1 megapixel-exemplaar, het toestel draait op Android 4.4 met de nieuwe Androidschil van LG en komt bij ons in drie kleurvarianten op de markt: Metallic Black, Silk White en Shine Gold.

LG G3

WiFi, Bluetooth, NFC, GPS en LTE zijn aanwezig, de microUSB 2.0-poort beschikt over de SlimPort-techniek, waarmee je het beeld kunt overhevelen op een extern scherm en ook is er een speaker aanwezig met een output van 1 Watt. De LG G3 meet 146.3 x 74.6 x 8.9mm en heeft een gewicht van 149 gram. De achterkant is die gemaakt is van polycarbonaat waarin metaaldeeltjes zijn verwerkt voor de stevigheid, is te verwijderen. Zodoende kan de gebruiker de accu met een capaciteit van 3000mAh zelf vervangen en ook is daar het microSD-kaartslot te vinden om zo extra opslaggeheugen toe te voegen.

Adviesprijzen

LG heeft zojuist bekendgemaakt dat de 16GB-variant een adviesprijs krijgt van € 549, terwijl de variant met 3GB werkgeheugen voor € 599 aangeboden gaat worden. De Quick Circle Case die in verschillende kleuren op de markt komt heeft een adviesprijs gekregen van € 39,90 en tenslotte heeft LG ook een prijskaartje gehangen aan de Wireless Charger van € 29,90. De telefoon en de bijbehorende accessoires zullen vanaf begin juli te koop zijn bij verschillende (web)shops. De LG G3 is al te pre-orderen voor € 542 of gratis met een abonnement.

LG G3 accessoires

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk