LG G2: supersnel, geen rand om het scherm en knoppen aan achterkant

LG G2: supersnel, geen rand om het scherm en knoppen aan achterkant

LG G2

De LG G2 moet het beste toestel worden dat er ooit gemaakt is, op zich logisch als het om een nieuw toestel gaat. Volgens de geruchten zoekt LG echter wel de grenzen op van wat er mogelijk is. Het scherm zou geen randen (bezel) bevatten, hetgeen zou betekenen dat de voorzijde van het toestel alleen maar uit scherm zou bestaan. Om dit te realiseren moeten er oplossingen bedacht worden om de smartphone toch te kunnen bedienen. Een onderdeel van de oplossing zijn on-screen-buttons zoals hieronder te zien is op de screenshots, maar de overigen knoppen zouden aan de achterzijde van het toestel zitten, een interessante keuze. Daarnaast draait het nieuwste toestel in de G-serie op een Snapdragon 800-chipset, samen met de Tegra 4 de snelste mobiele chipset van dit moment.

Het nieuwste toestel van LG, zou de G2 gaan heten. De naam Optimus wordt niet meer gebruikt voor high-end-toestellen, dus deze is wordt er tussenuit gelaten. Ook zouden er nog twee toestellen aangekondigd worden, de Optimus L9 II (LG-D600) en de low-end LG-D500.

Beschikbaarheid

Bovenstaande zijn voornamelijk geruchten en er is nog geen officiële bevestiging van LG, maar op 7 augustus is er wel een evenement gepland in New York waar we de LG G2 gaan zien als deze bron het bij het rechte eind heeft.

Via AndroidAuthority

Lees meer over:
LG G2

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties