"LG G2 krijgt Android 4.4 (KitKat) eind eerste kwartaal 2014"

"LG G2 krijgt Android 4.4 (KitKat) eind eerste kwartaal 2014"

LG G2

De G2 van LG hoort momenteel bij de top van de Androidtoestellen in de markt. Het bedrijf is bezig aan een opmerkelijke comeback met een range aan prima toestellen. We kunnen stellen dat de eerste test is geslaagd, maar de tweede test komt eraan.

Ook LG heeft, net als een aantal andere merken, geen goede reputatie op het gebied van updates. Het nakomen van een update-belofte zal de volgende test zijn voor LG, wanneer gaat zijn vlaggenschip de update naar Android 4.4 krijgen?.
Bronnen in Duitsland en Canada bevestigen dat er voorzichtig een datum is genoemd door LG.

Het Duitse TabTech deelt een Tweet waarin LG Electronics laat weten dat de update voor de LG G2 aan het einde van het eerste kwartaal van 2014 verwacht kan worden. Deze datum wordt ook ondersteund door een bericht uit Canada via Androidcentral, daar heeft een medewerker van LG ook aangeven dat het einde van het eerste kwartaal de update verwacht wordt.

In Nederland doet LG geen uitspraken over de termijn waarop we de update naar Android 4.4 kunnen verwachten.

Op tijd?

Het is goed dat LG een periode heeft afgegeven waarin de gebruikers de update kunnen verwachten. In vergelijking met andere merken is maart (want daar hebben we het over) best laat. HTC heeft januari staan als maand waarin de update naar de HTC One gestuurd zal gaan worden worden.

Voor LG is het eerst zaak om de belofte te houden en te zorgen dat het bedrijf niet te laat is, want dan hebben we de spreekwoordelijke poppen aan het dansen.

LG G2
3000 mAh
5.2 inch - 1920x1080 px
16/32 GB
Qualco Snapdragon 800

Meer info

LG G2
3000 mAh
5.2 inch - 1920x1080 px
16/32 GB
Qualco Snapdragon 800

Meer info

Lees meer over:
LG G2

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties