LG G Flex volgende week verkrijgbaar in Korea en video van zelf-herstellende coating

LG G Flex volgende week verkrijgbaar in Korea en video van zelf-herstellende coating

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

LG G Flex

De LG G Flex is samen met de Samsung Galaxy Round het eerste toestel met een gebogen scherm. Het verschil tussen deze twee modellen is dat bij de LG G Flex de kromming over de breedte loopt en bij de Samsung Galaxy Round over de lengte.

Eerder kwamen we al te weten dat de LG G Flex ongeveer dezelfde specificaties heeft als de LG G2 en ook over de bediening aan de achterzijde beschikt die bij dit toestel misschien nog wel meer tot zijn recht zal komen.

Het materiaal van het 6 inch OLED-scherm is plastic en is inderdaad buigzaam zoals de naam Flex doet vermoeden. In dit filmpje zien we dat iemand met zijn hand het toestel laat doorbuigen totdat het plat op de tafel ligt. Je hoeft niet bang te zijn voor beschadigingen want de achterzijde van dit toestel beschikt over een zelf herstellende coating. Dat klinkt een beetje Star Wars-achtig maar de onderstaande video bewijst dat het werkt.

Beschikbaarheid

De onderstaande video die we van de micro-site voor de LG G Flex gehaald hebben laat zien dat het toestel de komende week in Korea verkrijgbaar zal zijn.

Een andere microsite waar de Koreanen het toestel kunnen reserveren laat ook zien dat de LG G Flex al een aantal accessoires heeft die net als het toestel over dezelfde Flex-eigenschappen beschikt.

Accessoires G Flex

Onze Koreaanse vrienden zullen vanaf volgende week kunnen genieten van dit nieuwe stukje techniek dat we ook graag hier in Europa willen zien. Volgens andere bronnen zal de LG G Flex in december naar Frankrijk komen.

Bron: NewsWire

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk