LG brengt smartphone uit die muggen kan wegjagen

LG brengt smartphone uit die muggen kan wegjagen

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

LG K7i

De LG K7i is geen spannend toestel en valt in de budgetcategorie. Aan specs zien we onder andere een 5 inch HD-scherm en een opslag van 16GB. Onder de motorkap een quadcore-processor in combinatie met 2GB RAM die moet zorgen dat het toestel goed blijft draaien.

Dit alles gebeurt op Android Marshmallow en op dit moment is er niets gezegd of er een update komt naar Android 7.0 Nougat of Android Oreo. De kans dat dit gaat gebeuren is natuurlijk vrij klein, maar wie weet. Het toestel is exclusief in India uitgebracht, dus in Nederland gaan we de K7i nooit zien. Maar waarom schrijven we er dan over?

Doei muggen!

De LG K7i heeft namelijk één unieke functie die we nog nooit eerder op een smartphone gezien hebben. Het toestel is in staat om muggen weg te jagen, waarbij een technologie met ultrasone geluidsgolven gebruikt wordt. Door deze te activeren zouden muggen worden weggejaagd, alhoewel niet wetenschappelijk is bewezen dat dergelijke technieken werken.

De Mosquito away-functie, zoals LG hem genoemd heeft is in ieder geval uniek op een smartphone. Hierbij wordt gebruik gemaakt van dezelfde techniek die de fabrikant gebruikt in bepaalde huishoudelijke apparaten.

Omgerekend kost de LG K7i 121 dollar en daar heb je een groot aantal Citronella-kaarsjes voor, voor zover deze werken natuurlijk.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk