Lenovo lanceert Smart Tab M10 met Ambient Mode

Lenovo lanceert Smart Tab M10 met Ambient Mode

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus

Lenovo wil met de nieuwe Smart Tab M10 twee functies combineren. Ten eerste is de M10 een tablet met een 10,3 inch fullHD IPS-scherm met de gemakken van de Google Assistent. Je kan de tablet door meerdere leden van het huishouden laten gebruiken.

Lenovo Smart Tab M10

Ambient Mode

Zodra de tablet in het oplaadstation staat, kun je Ambient Mode gebruiken om bijvoorbeeld je smarthome-apparaten aan te sturen, muziek te luisteren of het laatste nieuws op te vragen via de Google Assistent. Zo fungeert het apparaat als een smart display die, wanneer je hem niet gebruikt, verandert in een fotolijstje.

Lenovo Smart Tab M10

Meer specificaties

De tablet heeft dunne schermranden met daarin twee Dolby Atmos-speakers verwerkt en draait op de MediaTek Helio P22T-chipset. Er zijn twee camera's aanwezig, een 8 MP camera achter en een 5 MP camera aan de voorzijde. De accu heeft een capaciteit van 5.000 mAh en kan worden opgeladen via een USB C-aansluiting.

De Lenovo Smart Tab M10 draait op Android Pie en komt in verschillende uitvoeringen op de markt, 2 GB + 32 GB, 4 GB + 64 GB en 4 GB + 128 GB. Het apparaat kost 189 dollar en is ergens dit jaar beschikbaar in verschillende markten.

Lenovo Smart Frame

Lenovo heeft tevens een Smart Frame gelanceerd. Deze heeft een gepolijst scherm met een matte schermafwerking en een anti-glanslaag, wat betekent dat beelden kunnen worden bekeken bij elke helderheidsinstelling en op elk tijdstip van de dag.

Lenovo Smart Frame

De sensor van de kleurtonen past de helderheid van het beeld aan het omgevingslicht in de kamer aan voor een natuurlijkere en mooiere kijkervaring. Het apparaat is dus ideaal om die lang vergeten reisfoto's opnieuw te laten zien waar in huis je maar wilt. Met een aantal simpele handgebaren kun je de foto’s of video’s af laten spelen, door laten gaan of pauzeren.

Deze slimme fotolijst kost 399 dollar en komt vanaf augustus in de Verenigde Staten op de markt.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk