Lenovo brengt krachtigere Moto E3 Power met 3500 mAh accu uit

Lenovo brengt krachtigere Moto E3 Power met 3500 mAh accu uit

Rens Blom

door Rens Blom

Laatst geüpdatet

Lenovo Moto E3 Power

Er gingen al langere tijd geruchten over een Power-versie van de Moto E3, en nu is hij daadwerkelijk te koop. Opmerkelijk, want Lenovo heeft het bestaan van het toestel enkel bevestigd in een persbericht voor Groot-Brittannië. De specificatielijsten van retailers laten in ieder geval alle specificaties zien, en die zijn niet verkeerd voor een smartphone met zo'n scherp prijskaartje.

Op veel punten is de Power gelijk aan de normale Moto E3. Zo heeft hij hetzelfde 5 inch HD-scherm, een Mediatek 6735 quadcore-processor en 8 en 5 megapixel camera's. Daarnaast is hij voorzien van een nagenoeg kale Android 6.0-versie, dual-sim ondersteuning en Micro-SD-slot. Ook de behuizing lijkt identiek, al is de Power-versie wat dikker. Dit komt omdat hij een grotere 3500 mAh accu heeft, en de Moto E3 het moet doen met een 2800 mAh exemplaar. Die grotere accu moet resulteren in een accuduur van twee dagen; een realistische claim. Ook interessant is de krachtigere hardware van de Power-uitvoering, die 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte heeft. Dat is dubbel zo veel als de Moto E3, die over 1GB/8GB geheugen beschikt.

Beschikbaarheid

De Lenovo Moto E3 Power is te koop in Hong Kong voor omgerekend 125 euro. Of hij ook naar Nederland komt is onduidelijk; Lenovo heeft er nog niets over losgelaten. Dit gebeurt mogelijk op elektronicabeurs IFA, die volgende week gehouden wordt. Mocht de smartphone hier worden uitgebracht, dan gaat hij waarschijnlijk meer kosten dan 125 euro. De normale (en dus minder krachtige) Moto E3 verschijnt namelijk volgende week voor 129 euro.

Zou jij interesse in de Moto E3 Power hebben als hij in Nederland en België uitkomt?

Via: Playfuldroid

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk