Lek Google Pixel 4 bevestigt opnieuw modern(er) uiterlijk

Lek Google Pixel 4 bevestigt opnieuw modern(er) uiterlijk

Laurence Arnold

door Laurence Arnold

Laatst geüpdatet

Google Pixel 4

Via bekende lekker Slashleaks - die geen vlekkeloze reputatie heeft op het gebied van waarheidsgetrouwe lekken - is er een afbeelding gepubliceerd van een vermeende screenprotector van de Google Pixel 4 (XL). Slashleaks geeft zelf een score van 43% in de accuraatheid van dit lek. De betrokken fabrikant Skinomi neemt echter al pre-orders aan voor de screenprotector van de Pixel 4. Dat het toestel zo gaat heten heeft Google afgelopen april zelf per ongeluk al bevestigd.

De meest opvallende wijziging tegenover de Google Pixel 3 XL is het ontbreken van de notch. In plaats hiervan gaat Google een implementatie zoals de Samsung Galaxy S10 Plus overnemen, met een zogenoemde hole-punch in de rechterbovenhoek van het scherm.

Google Pixel 4 gelekt

Gelekte afbeelding via Slashleaks

Hierin zijn twee front-facing camera's verwerkt, net zoals bij de Pixel 3 momenteel het geval is. De ene camera is om gewone selfies mee te maken terwijl de andere camera een groothoeklens is waardoor extra veel mensen in beeld kunnen. Of de twee camera's van de Pixel 4 deze functionaliteit zullen behouden of bijvoorbeeld worden gebruikt voor geavanceerde gezichtsherkenning of het beter maken van portret-foto's valt nog te bezien. Zeker is in ieder geval dat er twee camera's op de voorkant zullen zijn.

Daarnaast is te zien hoe er aan de boven- en onderzijde nog een zeer kleine inkeping is gemaakt om de front-facing speakers te behouden. Overigens kan uit de telefoon achter de screenprotector niet teveel worden gehaald: dit is duidelijk een placeholder gebaseerd op andere geruchten en niet op insider informatie. Zo is de rand aan de onderzijde van het scherm wel heel erg klein en is er het logo van de Twitter-app Flamingo op het homescherm te ontdekken, een app die niet meer te downloaden is uit de Google Play Store. Aangezien het lek enkel om een screenprotector gaat, zien we de achterzijde van de telefoon niet. De verwachting is hier dat Google zal wisselen van een enkele naar een dubbele camera.

Kortom, het enige wat we met zekerheid uit dit lek kunnen halen is de aanwezigheid van de hole-punch notch en de front-facing speakers. Dit ligt in lijn met eerdere lekken zoals dit concept. Wat vind jij van de komende Pixel 4? Fijn dat het uiterlijk wat modern(er) is of nog steeds tegenvallend?

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk