Redacteur Laurence Arnold verlaat Androidworld na 2,5 jaar

Redacteur Laurence Arnold verlaat Androidworld na 2,5 jaar

Laurence Arnold

door Laurence Arnold

Laatst geüpdatet

Kom voor de tech, blijf voor de community

Toen ik op februari 2017 m'n eerste artikelen voor Androidworld schreef was ik nerveus. Ik had geen ervaring met het schrijven op een dergelijke grote site en wilde wel een goede indruk achter laten. Ik was aangenomen als vaste weekendkracht die op de zaterdag en zondag Androidworld van inhoud zou voorzien. Dit deed ik vanuit mijn kamertje in Groningen.

Nu, 2,5 jaar later, kijk ik terug op een fantastische tijd. Ondanks dat ik tussendoor ben verhuisd voor mijn master Business Information Technology aan de Universiteit van Twente bleef ik in het weekeinde jullie voorzien van artikelen, in totaal 1206 om precies te zijn.

Waar ik ooit ben begonnen met schrijven omdat ik tech zo leuk vond, heb ik dit werk uiteindelijk zo lang gedaan omdat ik Androidworld in zijn geheel nog veel leuker vond. Dit is grotendeels aan jullie, de community, te danken. De reacties onder alle artikelen deden mij altijd veel goed en hielden mij scherp. De talloze mensen die ik heb kunnen helpen met hun techproblemen of vragen is ook iets wat ik niet zal vergeten. En de evenementen waaronder de AW Viewing Party van het Made by Google-evenement waar ik jullie lezers kon ontmoeten waren de kers op de taart.

Het kleine maar hechte team van Androidworld zorgt ervoor dat alles draaiende blijft. Vanaf het begin had ik het gevoel in een warm bad te belanden onder de hoede van oprichters Ruud Caris en Sander Tuit. Later nam Dimitry het roer over als captain en Claudia als hoofdredacteur, met Sebastiaan als recente aanwinst en Patrick en Niels die in een oogje in het zeil houden op het forum.

Met wie ik ook samenwerkte, ik heb er altijd een ontzettend positief gevoel aan over gehouden. Toen ik begon was ik 21 jaar en Androidworld heeft me alle ruimte gegeven om mezelf te ontwikkelen en me motivatie gegeven. Dit heb ik altijd heel bijzonder gevonden en ik ben dan ook erg dankbaar dat ik onderdeel van dit team heb mogen uitmaken.

Persoonlijke hoogtepunt was voor mij IFA 2017, waarvan ik mijn ervaringen nog op papier zette. Om naar een dergelijke techbeurs te mogen gaan waar ik dit voorheen alleen van YouTube kende was voor mij ontzettend gaaf om te doen. Sinds Android Oreo net was aangekondigd en ik dat nogal leuk vond, wist Claudia daar ook nog wel raad mee.

Laurence Android Oreo

Ten slotte rest mij niks anders dan mijn opvolger, Jeffrey van de Velde, heel veel succes en ontzettend veel plezier te wensen bij Androidworld. Ik weet uit ervaring hoe leuk het is om voor Androidworld actief te zijn dus ik weet dat dit helemaal goed gaat komen. Voor nu een welgemeend bedankt, en hopelijk tot ziens als onderdeel van de Androidworld Community!

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk