LauncherPro Plus-update met Gmail-widget en effecten

LauncherPro Plus-update met Gmail-widget en effecten

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Nieuwe mogelijkheden

Videoreview

http://www.youtube.com/watch?v=S5UAjnsS9d8

LauncherPro Plus binnenkort in de Android Market

De ontwikkelaar heeft ook aangegeven dat er vanwege Android Market-regelementen er geen updates meer mogen worden verkocht buiten de Market om. Dit betekent dus dat de Plus-versie van LauncherPro binnenkort gewoon vanuit de Android Market te downloaden is. Hiermee komt dus de mogelijkheid om de betaalde versie via PayPal aan te schaffen, te vervallen. Er wordt geadviseerd dit binnen enkele dagen alsnog te doen, wil je de versie via PayPal aanschaffen. Plus-gebruikers die hebben betaald via PayPal kunnen in de toekomst hun updates gewoon binnenhalen via de Market.

Daarnaast is de ontwikkelaar nog bezig met het compleet herschrijven van de applicatie. Deze update is hier geen onderdeel van. Wanneer de herschreven LauncherPro-versie klaar is voor bètatesten, zal hij dat laten weten.

Download

Scan onderstaande QR-code of klik hem aan vanuit de Androidworld Reader om LauncherPro te downloaden of klik hem aan vanaf je PC om naar de webversie van de Android Market te gaan. De betaalde versie (€ 2,12) kun je nog enkele dagen via PayPal aanschaffen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk