Xiaomi lanceert Mi Mix 2S op 27 maart

Xiaomi lanceert Mi Mix 2S op 27 maart

Sven Rietkerk

door Sven Rietkerk

Laatst geüpdatet

Snapdragon 845

Op het moment dat de Snapdragon 845 werd aangekondigd, zei de CEO van Xiaomi dat zijn Chinese bedrijf een van de eerste zou zijn die de 845 in een toestel zou zetten. Uiteindelijk zouden ze niet de allereerste zijn, dat is de Samsung Galaxy S9 geworden.

Via een tweet van Donovan Sung, vertegenwoordiger bij Xiaomi, is nu de releasedatum van de Mi Mix 2S bekend gemaakt: 27 maart. In diezelfde tweet zien we een getal van 273.741. Dit getal is de AnTuTu-score van de telefoon. De score is bijna 70.000 punten hoger dan die van de Mi Mix 2 die afgelopen jaar uitkwam. De AnTuTu-score is een benchmark die laat zien tot welke prestaties een bepaalde telefoon in staat is. Daarbij moet wel worden gezegd dat deze scores niet altijd de prestaties weergeven die de telefoon met dagelijks gebruik haalt.

Het is helaas nog niet bekend wat de andere specificaties van de zullen zijn. Op dit moment zijn er wel ontzettend veel geruchten. Zo zou de telefoon beschikken over ultra dunne schermranden. Dit zou hetzelfde zijn als de schermranden van de originele Mi Mix en de Mi Mix 2. De camera zou zijn verplaatst naar de rechter bovenhoek. De vorige modellen Mi Mix had de camerasensor aan de onderkant van het scherm. Dit werd gezien als een verkeerde keuze en dat wil de Mi Mix 2S goedmaken. Daarom zou de camerasensor nu aan de bovenkant zitten.

Daarnaast zou de Mi Mix 2S beschikken over een in-display-vingerafdruksensor en een dualcamera aan de achterkant van het toestel. Deze camera’s moeten beide beschikken over 12 megapixel. Het is geen geheim dat Xiaomi de kwaliteit van de camera’s hoog in het vaandel heeft staan. Dit lijkt met de Mi Mix 2S niet te zijn veranderd.

Beschikbaarheid

De telefoon is dus vanaf 27 maart verkrijgbaar en daarom is het aannemelijk dat we de komende weken veel meer informatie krijgen over deze telefoon. Het is helaas nog niet bekend wat de telefoon moet gaan kosten, maar zijn voorganger gaat nu voor ongeveer 700 euro over de toonbank. Kijk dus niet vreemd op als dit vlaggenschip rond de 900 euro zal kosten.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk