Lancering LG Wing met twee schermen, volg hier de livestream

Lancering LG Wing met twee schermen, volg hier de livestream

LG Wing

Vandaag is het 14 september, en dat is de dag waarop LG de lancering van de Wing heeft gepland. Het gaat om een mysterieus toestel dat met twee schermen verschijnt. Als je aan het hoofdscherm draait - een 6,8 inch AMOLED-scherm - da laat de Wing een tweede 4 inch paneel zien. Het gaat om een kleiner scherm met een vierkante beeldverhouding.

We verwachten dat LG niet zomaar een telefoon met twee schermen uitbrengt, maar dat het bedrijf ook heeft nagedacht hoe het dat tweede scherm wil inzetten. Op basis van gelekte beelden zagen we al hoe het scherm gebruikt wordt als begeleiding voor een navigatie-app in de auto. Op het hoofdscherm zie je dan de routebegeleiding terwijl je op het kleine paneel meteen een telefoongesprek kan starten. In een andere video zagen we dan weer de Wing in actie tijdens het spelen van een racegame. Op het hoofdscherm bestuur je een raceauto, terwijl op het kleine scherm info verschijnt over het circuit. Het zijn vermoedelijk maar enkele voorbeelden van gebruiksscenario's met het tweede scherm.

Beeld van de telefoon

Een gelekte render van de LG Wing

Als we even het vouwbare scherm naast ons leggen, dan merken we op dat de Wing volgens geruchten verschijnt met de Snapdragon 765 G, dat is een chipset met 5G. Het gaat om een processor die wordt geassocieerd met telefoons uit het hoge middensegment.

Volg de livestream

Verder zijn er nog veel vraagtekens over onder andere de camera en de accuduur, maar op al die vragen krijgen we een antwoord. Om 16:00 uur gaat LG alles bekend maken over de Wing en in onderstaande YouTube-video kan je de volledige presentatie volgen.

LG Wing
4000 mAh
6.8 inch - 1080 x 2460 px
128/256 GB
Qualco SDM765 Snapdragon 765G

Meer info

LG Wing
4000 mAh
6.8 inch - 1080 x 2460 px
128/256 GB
Qualco SDM765 Snapdragon 765G

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties