'Lancering HTC M8 vindt plaats in New York eind volgende maand'

'Lancering HTC M8 vindt plaats in New York eind volgende maand'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Onze geruchtengoeroe op Twitter, @evleaks, laat in een tweet weten dat de aankondiging van de HTC M8 wordt uitgesteld tot na de Mobile World Congress.

Uitstel

De aankondiging zou plaatsvinden in New York ergens aan het einde van de maand maart. Evan Blass, de persoon achter dit Twitteraccount heeft het bijna altijd bij het rechte eind en derhalve kunnen we er nu ook weer vanuit gaan dat HTC de Mobile World Congress overslaat en een evenement eind volgende maand zal inplannen om hun nieuwste vlaggenschip aan het grote publiek te tonen. Helaas zullen we nog een paar weken langer geduld moeten hebben.

HTC M8 of HTC One+

De werknaam M8 verwijst naar de opvolger van de huidige HTC One, de HTC One Mini ging namelijk als de M4 door het leven, de HTC One als M7. Er zijn al een aantal geruchten de wereld in geslingerd. Zo zou de M8 een 4.9 inch scherm (full HD) en een Snapdragon 800 of 805-soc van Qualcomm krijgen en op Android 4.4 KitKat en HTC Sense 6 draaien. Het RAM- en interne geheugen zou respectievelijk 2 GB RAM en 16GB bedragen.

Bron: @evleaks

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk