'Kwestie van tijd voordat Samsung poetsdoekjes gaat verkopen'

'Kwestie van tijd voordat Samsung poetsdoekjes gaat verkopen'

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Samsung is Apple weer een beetje aan het sarren. In Duitsland kwam het merk namelijk met een bericht dat het gratis poetsdoekjes gaat weggeven aan bezitters van een Samsung Galaxy S20. Hiermee geven ze natuurlijk een grote knipoog naar Apple die laatst met het nieuws kwam dat ze poetsdoekjes gingen verkopen. Als we Samsung nu een beetje kennen verkopen zij over een maand of twee dus ook zelf poetsdoekjes voor smartphones.

Wat doe je met een poetsdoek?

Poetsen! Er zijn gebruikers van smartphones die het handig vinden om hun smartphone goed schoon te maken met een schoonmaakdoekje. Met zo'n doek kan je immers vingerafdrukken, stof en andere viezigheid gemakkelijk verwijderen. Vroeger kreeg je nog wel eens zo'n poetsdoekje bij een smartphone geleverd, dit zien we nu echter steeds minder vaak terug. Sommige merken springen hier momenteel handig op in door poetsdoekjes te verkopen. Apple is zo'n merk en verkoopt sinds kort poetsdoekjes voor maar liefst 19 euro. Samsung steekt hier nu de draak mee en geeft een poetsdoekje gratis weg. De eerste duizend Galaxy S20-bezitters die zich registreren krijgen volgens het bedrijf een 'geweldig reinigend poetsdoekje' gratis en voor niets.

Gerelateerde artikelen

Kijk overigens wel uit met het wegvegen van bepaalde dingen op je smartphone. Bijvoorbeeld zand kan namelijk zorgen voor krassen op het beeldscherm van je smartphone. In zo'n geval kan je het er beter vanaf blazen.

'Kwestie van tijd voordat Samsung poetsdoekjes gaat verkopen'

Afbeelding via GalaxyClub

Samsung en hun grappen

Samsung stak al eerder de draak met Apple. Zo waren ze er als de kippen bij om te melden dat je bij de Galaxy S20 wel gewoon een oplader kreeg. Iets wat bij de iPhone 12 niet meer het geval ging zijn. Ook het ontbreken van een 3.5mm jack op diverse iPhones vond Samsung een reden om hun concurrent weer eens flink te bekritiseren. Echter, nadat het bedrijf Apple had bespot kwam het zelf een tijdje later met hetgeen wat ze eerder bespot hadden. Zo kreeg je bij de Galaxy S21-serie ook geen oplader meer, en een 3.5mm ontbreekt sinds de Note 10-serie op de toptoestellen van het merk. Sterker nog, het gerucht gaat dat ook de midrangers van het bedrijf geen 3.5mm jack meer krijgen.

De vraag is dus: wanneer komt Samsung met poetsdoekjes op de markt waarvoor je moet betalen.. januari 2022? Wat denk jij? Gaat dit inderdaad gebeuren en gebruik jij trouwens een poetsdoek voor je vieze telefoon? Laat het weten in de reacties onder dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk