KPN Unlimited-klanten kunnen nu 8 GB data per dag verbruiken

KPN Unlimited-klanten kunnen nu 8 GB data per dag verbruiken

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

KPN komt met meer data voor klanten van het Unlimited-abonnement. Zij kunnen voortaan 8 GB aan mobiele gegevens per dag gebruiken, in plaats van de 5 GB. Daarnaast kunnen ze ook meer mobiele data delen met de leden van je gezin.

KPN Unlimited

KPN geeft Unlimited-klanten wat extra ademruimte. Per dag kunnen ze voortaan een grote hoeveelheid data verbruiken: namelijk 8 GB in plaats van voorheen 5 GB. Dat heeft een moderator van het KPN-forum met de naam 'Jeroen_dB' bevestigd in een bericht.

In het forumdraadje beantwoordde de man een vraag omtrent het delen van mobiele data. De vraagsteller merkte op dat hij plots met zijn bundel 50 GB aan gegevens kon delen met de rest van zijn gezin, en de maand voordien was dat nog 25 GB. Daarop bevestigde Jeroen_dB dat KPN inderdaad niet alleen toestaat om meer mobiele data te delen, maar dat dus ook de daglimiet is toegenomen tot 8 GB.

KPN Unlimited-klanten kunnen nu 8 GB data per dag verbruiken

Grotere dagbundels

Wie een keertje niet met 8 GB toekomt, kan een dagbundel aanschaffen, en ook die bevat nu meer data. Je krijgt in één keer 2 GB erbij in plaats van 1 GB. De moderator onderstreept verder dat KPN maandag zelf nog communiceert over deze wijzigingen aan het abonnement.

T-Mobile kwam in maart al met een dergelijke verbetering van de voorwaarden van zijn Unlimited-abonnement. Maandag stelde de concurrent van KPN ook een variant voor van het gewone Unlimited-abonnement die in één keer komt met abonnementen op Netflix en Videoland. Klanten maken dan maandelijks enkele euro's winst vergeleken met de prijs van en telecomabonnement samen met losse abonnementen op de streamingdiensten. Of andere providers met vergelijkbare formules komen, valt nog af te wachten.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk