KPN en Tele2 geven 100MB gratis data voor buitenland weg

KPN en Tele2 geven 100MB gratis data voor buitenland weg

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Meer gebruik internet buitenland

Op vakantie gaan we steeds meer gebruik van de databundels die providers aanbieden en het is dan ook niet onlogisch dat providers klanten gratis MB's geven om ze dit te laten ervaren. Zowel KPN als Tele2 hebben een dergelijke actie opgezet en gebruikers op de hoogte gebracht dat er 100MB gratis data verbruik mag worden in het buitenland. T-Mobile-klanten met een Stel Samen & Stel Bij-abonnement kunnen gratis een gedeelte van hun databundel in het buitenland inzetten.

Tele2: 100MB gratis

Tele2 laat weten dat klanten die beschikken over een abonnement met databundel in aanmerking komen voor deze gratis 100MB in het buitenland. Gebruik maken van de bundel kan vanaf 7 juli tot en met 5 september. Ga je als Tele2-klant de grens over (en heb je dataroaming aanstaan), dan zal de bundel automatisch geactiveerd worden voor landen binnen de EU. Hier hoef je verder dus geen actie voor te ondernemen.

KPN: 100 MB gratis

Ook KPN-klanten worden pro-actief geïnformeerd over deze gratis roamingbundel van 100MB door de provider. De actie is iets ruimer opgezet qua tijd en loopt tot 31 december. Na activatie van de databundel, is deze 31 dagen geldig en te gebruiken in het buitenland. Activeren doe je met de Mijn KPN-app. Meer informatie over de actie en voorwaarden kun je hier terugvinden.

Gebruik jij databundels in het buitenland? Of zoek je WiFi-spots om in je internetbehoefte te voorzien? Of schakel je alles uit en ben je alleen maar bezig met vakantie vieren? Laat het ons weten in de comments!

Tips: Sander, Yannick en Jerry

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk