KPN en T-Mobile sluiten hun winkels, waar kun je nu terecht? [Update]

KPN en T-Mobile sluiten hun winkels, waar kun je nu terecht? [Update]

Coronamaatregelen

Het zijn momenteel uitzonderlijke maatregelen en dat vraag om uitzonderlijke maatregelen. KPN en T-Mobile sluiten alle winkels om de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, en dat begint respectievelijk vanaf 17 maart en 18 maart.

KPN sloot eerder al in Noord-Brabant de winkels, maar die maatregelen worden nu in heel Nederland actief. De telecomaanbieder helpt klanten online op kpn.com en telefonisch en KPN schakelt ook bij in capaciteit voor die ondersteuning. Verder gaan KPN-monteurs vanaf woensdag enkel op pad voor de belangrijkste storingsmeldingen en de mensen werken met aangescherpte veiligheidsmaatregelen. De winkels van KPN sluiten tot tenminste 6 april, maar vanaf 20 maart zullen 16 winkels verspreid over heel Nederland opnieuw de deuren openen. Klanten zullen op een veilige manier vragen kunnen stellen aan KPN-medewerkers.

KPN winkel

Bij T-Mobile sluiten vanaf woensdag eveneens de winkels tot ten minste 6 april. Klanten die hun bestelling voor 18 maart niet hebben opgehaald in een winkel kunnen ze kosteloos thuis laten bezorgen. Het is niet duidelijk of de provider een beperkt aantal winkels opent voor klanten zoals KPN dat doet, en T-Mobile doet ook geen uitspraken over hulp bij technische storingen. We vroegen aan T-Mobile voor een verklaring en we vullen dit artikel aan zodra we die hebben ontvangen.

Telecomverkeer verschuift

Volgens KPN ziet de operator het telecomverkeer in ons land verhuizen naar meer thuisgebruik. Het mobiele belverkeer neemt toe net als het verbruik van vast internet. VodafoneZiggo neemt voorlopig nog geen landelijke maatregelen, maar het past wel de openingstijden van zijn winkels aan. Volgens de provider kunnen klanten die het beste controleren in Google Maps.

Lees meer over:
Nederlands nieuws

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties