Korte vr-film 'On Ice' uitgebracht voor Google Spotlight Stories

Korte vr-film 'On Ice' uitgebracht voor Google Spotlight Stories

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

360 Google Spotlight Stories: On Ice

Vorige maand zagen we al een trailer voor een nieuwe korte virtual reality-film 'One Ice' en nu is deze daadwerkelijk te bekijken. Spotlight Stories is een onderdeel van Motorola Mobility dat Google heeft gehouden toen ze het bedrijf verkocht aan Lenovo. We hebben inmiddels al meerdere virtual reality Spotlight-video's en interactieve verhalen gezien en ook is er ook een heuse Spotlight Stories-app gelanceerd.

Deze video's zijn ook te via een speciaal YouTube-kanaal, maar daarbij moet je wel een een vr-bril gebruiken, zodat je 360 graden rond kunt kijken, bijvoorbeeld de goedkope Cardboard van Google zelf. On Ice gaat over een schaatswedstrijd met een science-fiction tintje waarin de ster van de show opeens onverwachte concurrentie krijgt. De film is nog niet te vinden in de speciale Spotlight-app, maar wel via YouTube te bekijken, waarbij je wel even moet openen in de YouTube-app. Als je dit niet doet zie je namelijk alleen maar de normale trailer - die je hieronder ook kunt bekijken - en kun je dus niet rondkijken in de film zelf.

Beschikbaarheid

De YouTube- en Spotlight Stories-app zijn beide gratis te downloaden via onderstaande buttons.

YouTube

YouTube

YouTube is het videoplatform van Google en het is het populairste platform voor video's wereldwijd. Dagelijks gebruiken meer dan 122 miljoen mensen YouTube, dat blij ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk