Koraalblauwe versie Samsung Galaxy S7 Edge nu officieel [update]

Koraalblauwe versie Samsung Galaxy S7 Edge nu officieel [update]

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

S7 Edge Coral Blue

Twee weken geleden dook er een foto op van een vermeende cover van de S7 Edge voor de Amerikaanse provider Verizon. De kleur van die cover hadden we eerder gezien, namelijk bij de introductie van de Note 7. Het was wachten op een officiële presentatie van Samsung en daarbij speelde ook de vraag op naar welke markten deze kleur zou komen of dat deze echt alleen bij Verizon verkocht zou gaan worden.

De nieuwe Coral Blue-variant van de S7 Edge is nu daadwerkelijk gepresenteerd in Taiwan en zal daar vanaf 1 november verkocht gaan worden. Ook Samsung Singapore had al aangegeven het toestel te gaan verkopen in november. Specifieke informatie over Nederland en België is niet bekend, maar Samsung heeft wel te kennen gegeven de kleur "in de komende weken naar meer landen te brengen".

Qua hardware is er dus niks aangepast en meer werkgeheugen, snellere processor of betere camera hoef je dan ook niet te verwachten. Het gaat dan ook puur om het lanceren van een nieuwe kleur, om zo weer een boost te kunnen geven aan de verkopen. Dat is ook wel nodig, want de kwartaalcijfers van het derde kwartaal, waarover we gisteren schreven waren niet om over naar huis te schrijven, wat weer te maken heeft met de productie- en verkoopstop van de Note 7.

Update 1-11-2016 09:45

Samsung heeft laten weten dat de nieuwe kleur ook in Nederland gevoerd zal gaan worden. Dit zal moeten gebeuren in het eerste kwartaal van 2017. Of we de Europese aankondiging van de nieuwe kleur zullen zien op het Mobile World Congress eind februari of dat de nieuwe kleur stilletjes gelanceerd zal worden is nog wel even afwachten.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk