Koopgids: de beste telefoons met 5G-ondersteuning

Koopgids: de beste telefoons met 5G-ondersteuning

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

5G in Nederland

In Nederland worden de eerste 5G-frequenties in het voorjaar van 2020 geveild. Dit is de vijfde generatie mobiele telecommunicatie, de opvolger van het 4G-netwerk. Veel providers rollen in de komende tijd al het snellere 5G-netwerk uit. Je kan met deze netwerk nog niet profiteren van de snelheden die 5G belooft omdat het gaat om een combinatie van bestaande antennes en 4G-frequenties.

Wel ben je met een 5G-telefoon alvast helemaal klaar voor dit nieuwe netwerk en moet je ook over zo'n telefoon beschikking voor bovenstaande tussenoplossing.

Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus en Galaxy S20 Ultra

De Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus en de Galaxy S20 Ultra zijn alledrie vlaggenschepen die het maken van foto's, het luisteren naar muziek, het kijken van video’s en het spelen van games voor iedereen nog makkelijker moeten maken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de toevoeging van 5G, een 120 Hz-scherm en veel geheugen voor alle varianten.

De Samsung Galaxy S20 is beschikbaar in de kleuren Cloud Blue, Cloud Pink en Cosmic Grey en koop je via bij Samsung, Mobiel, Coolblue, Bol.com, Belsimpel en MediaMarkt. Met abonnement is het toestel ook verkrijgbaar bij Vodafone, T-Mobile, KPN en Tele2.

- Samsung Galaxy S20 5G (12 GB/128 GB) - 999 euro - los toestel kopen - met abonnement kopen

De Samsung Galaxy S20 Plus is beschikbaar in de kleuren Cloud Blue, Cosmic Black en Cosmic Grey en kun je kopen via Samsung, Mobiel, Coolblue, Bol.com, Belsimpel en de MediaMarkt. Met abonnement is het toestel ook verkrijgbaar bij Vodafone, T-Mobile, KPN en Tele2.

- Samsung Galaxy S20 Plus 5G (12 GB/128 GB) - 1099 euro - los toestel kopen - met abonnement kopen

De Samsung Galaxy S20 Ultra is beschikbaar in de kleuren Cosmic Black en Cosmic Grey en kun je aanschaffen bij Samsung, Mobiel, Coolblue, Bol.com, Belsimpel en de MediaMarkt. Met abonnement is het toestel ook verkrijgbaar bij T-Mobile, Vodafone, KPN en Tele2.

- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G (12 GB/128 GB) - 1349 euro - los toestel kopen - met abonnement kopen

Samsung Galaxy S20 -serie

- Alles over de Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus en de Galaxy S20 Ultra

- Eerste indrukken van de S20-serie

- Review van de Samsung Galaxy S20 Ultra

OPPO Find X2 en OPPO Find X2 Pro

De Find X2 en Find X2 Pro zijn een premium-toestellen van OPPO die van de camera tot het design en de prestaties de beste in hun soort willen zijn. Beide zijn ontzettend sterk vlaggenschepen over de ganse lijn en komen met een duurzaam en stijlvol design, schermen die tot de topklasse behoort, ontzettend sterke prestaties, degelijke camera-opstellingen en een uitstekende snelladers.

De OPPO Find X2 is te verkrijgen in een blauwe en een zwarte kleur met een afwerking van glas en schaf je aan via T-Mobile, Mobiel.nl, Belsimpel en MediaMarkt.

De OPPO Find X2 Pro is te verkrijgen in een zwarte keramieken versie en een oranje lederen variant en koop je bij T-Mobile, Mobiel.nl, Belsimpel en MediaMarkt.

- OPPO Find X2 - 999 euro - los toestel kopen - met abonnement kopen

- OPPO Find X2 Pro - 1199 euro - los toestel kopen - met abonnement kopen

Beelden van de toestellen

- Alles over de OPPO Find X2 en OPPO Find X2 Pro

- Eerste indrukken van de OPPO Find X2 Pro

- Cameratest: OPPO Find X2 Pro versus Huawei Mate 30 Pro

- Review van de OPPO Find X2 Pro

OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro

De OnePlus 8 en de OnePlus 8 Pro volgen de OnePlus 7T en de OnePlus 7T Pro op die het bedrijf in september en oktober van 2019 heeft aangekondigd. Het merk legt de nadruk op een aantal nieuwe mogelijkheden van de OnePlus 8-serie: het scherm, de afwerking, processor en geheugen, draadloos opladen en 5G-ondersteuning.

De OnePlus 8 is verkrijgbaar bij OnePlus, Belsimpel, Coolblue en T-Mobile in de kleuren Onyx Black, Interstellar Glow of Glacial Green. De OnePlus 8 Pro is verkrijgbaar bij OnePlus, Belsimpel, Coolblue en T-Mobile en koop je in de kleuren Onyx Black, Ultramarine Blue of Glacial Green.

- OnePlus 8 (8 GB + 128 GB) - 699 euro - los toestel kopen - met abonnement kopen

- OnePlus 8 (12 GB + 256 GB) - 799 euro - los toestel kopen - met abonnement kopen

- OnePlus 8 Pro (8 GB + 128 GB) - 899 euro - los toestel kopen - met abonnement kopen

- OnePlus 8 Pro (12 GB + 256 GB) - 999 euro - los toestel kopen - met abonnement kopen

OnePlus 8-serie lifestyle foto's

- Alles over de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro

- Eerste indrukken van de OnePlus 8 Pro

- Review van de OnePlus 8 Pro

- Verschillen tussen de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro

- Verschillen tussen de OnePlus 8 en OnePlus 7T

- Waarom de OnePlus 8 prima is geprijsd

Xiaomi Mi 10 en Xiaomi Mi 10 Pro

De Xiaomi Mi 10 en de Mi 10 Pro zijn vlaggenschepen die uitpakken met een 108 MP camera en een telecamera met 10x hybrid zoom samen met een 90 Hz-scherm. De telefoons krijgen ook dubbele speakers, grote accu's, draadloos laden en snelladen.

De Xiaomi Mi 10 is te koop in de kleuren Coral Green en Twilight Grey en koop je bij Coolblue en Mobiel.nl. De Xiaomi Mi 10 Pro is beschikbaar in de kleuren Solstice Gray en Alpine White via MediaMarkt.

- Xiaomi Mi 10 - 799 euro - los toestel kopen - met abonnement kopen

- Xiaomi Mi Pro - 999 euro - los toestel kopen - met abonnement kopen

Beelden van de Mi 10-reeks

- Alles over de Xiaomi Mi 10 en Xiaomi Mi 10 Pro

- Review van de Xiaomi Mi 10 Pro

- Cameratest: Xiaomi Mi 10 Pro versus Huawei P40 Pro

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk