Komt er toch een 5,7 inch model in Galaxy S7-lijn?

Komt er toch een 5,7 inch model in Galaxy S7-lijn?

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S7 Edge

Terwijl er inmiddels zout wordt gestrooid in delen van Nederland is het misschien handig om daar nu een denkbeeldig korreltje te nemen, want er is nieuwe info verschenen over een Galaxy S7-smartphone. We waren er er inmiddels wel uit, de S7-lijn van Samsung gaat bestaan uit vier toestellen die worden gepresenteerd tijdens het Mobile World Congress en totaal drie diagonalen krijgen.De normale S7 krijgt een diagonaal van 5,1 inch, het S7 Edge-model een 5,5 inch scherm en de S7 Plus en S7 Edge+ beide een 6,0 inch scherm. Afgelopen weekend verscheen er echter een foto met enkele vermeende specificaties van een S7-model en daarbij werd weer een 5,7 inch scherm genoemd. Of het gaat om een normaal of Edge-model is niet helemaal duidelijk, maar deze displaydiagonaal is wel weer apart te noemen. De huidige Note 5 en S6 Edge+ hebben wel al zo'n formaat, maar volgens eerdere berichten zou Samsung dit jaar een stapje groter willen gaan.

Wat er nu klopt is nog de vraag, maar op de foto is naast informatie over het display nog meer te vinden. 4GB werkgeheugen is ook te zien op deze foto en de processor is de Snapdragon 820 van Qualcomm. Ook de details over de camera zijn interessant te noemen. Als frontcam zien we een resolutie genoemd van 5 megapixels, maar de camera op de achterkant krijgt volgens deze informatie een resolutie van 12,2 megapixels. Begin november 2015 verschenen er al geruchten over een sensor met deze resolutie, maar later die maand werd er een 16 megapixel-exemplaar gepresenteerd.

De foto verscheen via Reddit en de gebruiker die deze plaatste noemde ook dat er geen USB C-poort aanwezig zou zijn op het toestel, wat enkele alarmbelletjes doet rinkelen. Ook een vingerafdrukscanner werd genoemd, terwijl er ook geruchten gaan over een irisscanner. Het geheel draait op Android 6.0 Marshmallow, waarbij ook weer verschillende aanpassingen zijn gedaan aan het uiterlijk, waar we eerder foto's van hebben gezien.

Bron: Reddit

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk