Komt 'Moto X' op 1 augustus?

Komt 'Moto X' op 1 augustus?

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Pitch

Als een bedrijf een grote campagne gaat beginnen schrijven ze een pitch uit naar de leveranciers. Motorola heeft klaarblijkelijk ook een dergelijke pitch uitgeschreven voor een reclamecampagne want op de site Behance.net staat het werk van een ontwerper die aan de Motorola pitch heeft meegedaan. Zijn werk roept een heleboel vragen op.

Moto

Goodbye Moto

Ten eerste zien we in de meeste uitingen de zin "Goodbye Moto" staan en deze krachtige zin laat weinig aan verbeelding over. Moto is het koosnaampje voor het merk en werd vaak gebruikt in de naamgeving van producten (MotoBlur, Hello Moto) en als we de slogan mogen geloven zal Moto niet meer terugkeren. Het kan zijn dat de slogan niet door Motorola is opgegeven maar dat het een vrije interpretatie is van de ontwerper, maar het is duidelijk dat er iets staat te gebeuren.

We're not good at goodbyes. No one is. They're hard. And sad. But the time has come. After nearly a century of innovation, we must say farewell. Farewell to the first handheld cell phone. To the Razr. To the game snake. Farewell to the Motorola that has shaped today.

It's time to start building tomorrow. Change is afoot. New faces. New ideas. New technologies. The Motorola that returns will not be the company you once knew. But we have some work to do. So until we're ready, we're going away. No new ads or tweets. No site updates. Just silence until we begin the next chapter.

Until we meet again, goodbye Moto

1 augustus

Het tweede dat opvalt aan de designs is de datum die onder de ontwerpen staan, als dit klopt zullen we op 1 augustus meer horen van het 'nieuwe' Motorola. Eerdere geruchten spraken al over een lancering in augustus, dus dat zou dan wel op elkaar aansluiten.

Natuurlijk valt dit artikel onder de noemer geruchten, maar het staat vast dat er wat 'groots' gaat gebeuren bij Motorola en wij willen heel graag weten wat dat dan is.

Bron:AndroidandMe

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk