Kobo Sage en Libra 2 officieel: e-readers klaar voor audioboeken

Kobo Sage en Libra 2 officieel: e-readers klaar voor audioboeken

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Rakuten Kobo heeft twee nieuwe e-readers voorgesteld. De Kobo Sage en de Libra 2 werken met verbeterde bluetooth-technologie en bieden ondersteuning voor luisterboeken. De Sage biedt werkt met verschillende accessoires waaronder een stylus.

Nieuwe Kobo e-readers

Rakuten Kobo, bekend van het bekende platform voor e-books en luisterboeken, heeft nieuwe e-readers uitgebracht. De Kobo Sage is volgens de fabrikant het meest complete apparaat dat het al heeft voorgesteld, terwijl de Libra 2 een voordeliger alternatief is.

Ze hebben allebei verbeterde bluetooth-technologie en werken met audioboeken. Je kan ook de helderheid van het scherm en de kleurtemperatuur regelen, en met 'ComfortLight Pro'-technologie kan je ook 's nachts lezen. Beide e-readers zijn waterdicht en kunnen 60 minuten overleven in een diepte van twee meter.

De Kobo Sage

De Kobo Sage

Kobo Sage en Kobo Libra 2

De Sage is als eerste uitgerust met een 8 inch e-ink-scherm zonder glanzende afwerking. Het apparaat heeft 32 GB opslag, maar het biedt ook ondersteuning voor de cloudopslag van Dropbox. Deze e-reader heeft volgens Kobo heeft een slanke en lichte behuizing en de Sage komt met verschillende accessoires. Met de Kobo stylus kan je aantekeningen maken, en er ook twee soorten van beschermhoezen. Er is een SleepCover met kikstand, maar ook een PowerCover die je e-reader kan opladen tijden het lezen. Hij heeft een ingebouwde accu en wordt magnetisch aan de Sage bevestigd.

De Kobo Libra 2 is iets kleiner dan de Sage met zijn 7 inch e-ink-scherm zonder glanzende afwerking. Kobo stelt dat het e-ink-paneel sneller werkt dan bij zijn voorganger en er is 32 GB opslag aan boord .Het apparaat werkt enkel met een SleepCover.

De Kobo Libra 2

De Kobo Libra 2

Gerelateerde artikelen

Prijzen en beschikbaarheid

De e-readers zijn verkrijgbaar op kobo.com en bij geselecteerde retailers. Kobo Sage heeft een adviesprijs van 289,99 euro en de adviesverkoopprijs van de Kobo Libra 2 bedraagt 189,99 euro. De Sage is verkrijgbaar in het zwart, en van de Libra 2 bestaat daarnaast ook een wit model. Ze hebben elk een reeks kleurrijke covers. Je kan vanaf nu een pre-order plaatsen.

Deze zomer konden we de Kobo Elipsa testen. Je kan hier onze review vinden van het product. Heb jij al een e-reader in huis en is er een model dat je graag zou aanbevelen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Bol.com Kobo - eBooks en luisterboeken

Bol.com Kobo - eBooks en luisterboeken

De speciale Bol.com Kobo-app kan worden gebruikt om digitale boeken te lezen op tablets en smartphones. In de app kun je nieuwe e-books ontdekken en deze o ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk