'Mysterieuze kleine Google Pixel-telefoon in ontwikkeling'

'Mysterieuze kleine Google Pixel-telefoon in ontwikkeling'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Er is een kleinere Pixel-smartphone in de maak. Eentje met high-end specificaties en een klein ontwerp. Dat blijkt uit nieuwe lekken van de Chinese geruchtenverspreider Digital Chat Station. Het is niet bekend wanneer we de telefoon mogen verwachten.

Kleinere Pixel-telefoon

Fans van kleine telefoons en Pixel 5-eigenaars zullen spontaan enthousiast worden bij dit nieuws. Volgens een bericht van Digital Chat Station op Chinese sociale media heeft de kleinere Pixel- telefoon als codenaam 'Neila'. Op het vlak van design zal hij sterk gelijken op de Pixel 6- en 7-serie, maar hij zal een kleiner formaat krijgen. Wat zijn afmetingen concreet worden, dat zegt de geruchtenverspreider niet.

Het is ook niet bekend hoe deze telefoon zal heten. Mogelijk gaat het om een variant van de Pixel 7-serie of alvast om Pixel 8. Over de lanceringsdatum is niets bekend, maar verwacht wordt dat Google hem niet zal voorstellen op 6 oktober samen met de Pixel 7-serie. Neem dit gerucht voorlopig ook met een korreltje zout, want voorlopig komt de informatie nog maar van één enkele bron.

Gerelateerde artikelen

Verrassende ASUS Zenfone 9

Op dit moment zijn kleine vlaggenschiptelefoons - en dan bedoelen we toestellen met een scherm dat kleiner is dan 6 inch - vrij zeldzaam. De ASUS Zenfone 9 is er een, en die wist ons enorm te verrassen, zoals je kan lezen in onze review. ASUS beweert al sinds de Zenfone 8 dat er wel degelijk een vraag is naar kleinere, maar krachtige smartphones. Dat werd ook beaamd door de petitie van Eric Migicovsky, de oprichter van Pebble. Hij riep daarin smartphonemerken op om kleine high-end telefoons te ontwerpen, of anders zou hij zelf met een dergelijk project starten.

Deze week zijn er al heel wat Google-producten ontdekt die volop in ontwikkeling zijn. We schreven woensdag ook al over de Pixel Pro-tablet en er is ook een nieuwe Nest-deurbel op komst. Hou jij van kleinere high-end telefoons? Laat het ons weten in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk