Veel klachten provider Hollandsnieuwe, tijdelijke marketing-stop

Veel klachten provider Hollandsnieuwe, tijdelijke marketing-stop

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een zogenaamde MVNO, een virtuele provider die (in dit geval) gebruikmaakt van het netwerk van provider Vodafone. Sinds 2011 zijn er verschillende abonnementen af te sluiten, waarbij alles uit dezelfde bundel komt. Je hebt een vast aantal 'units', die staan voor één belminuut, sms of MB die je dus kunt gebruiken hoe jij het wilt.

De provider heeft nu laten weten alle marketingcampagnes te staken, vanwege de vele klachten. Via onder andere de Consumentenbond en Radar kwamen er verschillende klanten binnen, waarbij een vaak gehoorde klacht was dat het behouden van een telefoonnummer vaak niet goed verliep. Ook waren er mensen waarbij de SIMkaart niet werkte, klopten facturen niet en was de helpdesk gewoon niet bereikbaar.

Een woordvoerder van de MVNO liet weten in een uitzending van Radar dat klanten compensatie krijgen als ze te maken hebben gehad met een verkeerde nummerportering. De capaciteit van de helpdesk wordt verdubbeld en de openingstijden worden langer, het bellen naar de klantenservice wordt tijdelijk gratis en mensen met vragen en klachten kunnen ook terecht bij winkels van de BelCompany. De woordvoerder liet daarbij ook weten te hopen dat alle klachten binnen zes weken zijn opgelost.

Bron: Radar en Emerce

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk