Kijk hier vanavond naar de aankondiging van Motorola Razr 40

Kijk hier vanavond naar de aankondiging van Motorola Razr 40

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Telefoonmaker Motorola heeft een nieuw toestel in de maak waarbij we onze 'limits' moeten 'benden', oftewel, onze grenzen moeten ombuigen. Het heeft de afgelopen weken al een paar teasers geplaatst: de Motorola Razr 40 komt eraan. Dit is wat we tot nu toe denken te weten en hoe je de livestream kunt volgen.

Motorola livestream

In een mail die we van Motorola kregen stond het al: 'Bereid je voor om een wereld van nieuwe mogelijkheden te openen', plus de uitnodiging om op 1 juni (vandaag dus) om 20:00 uur mee te kijken naar het evenement. Dat kan op de website van Motorola of via de video hieronder:

Motorola Razr 40

We denken over de Razr 40 Ultra al heel wat te weten, op basis van geruchten. Het is een clamshelltelefoon (dat kan ook haast niet anders, bij een telefoonmaker als Motorola, dat begin deze eeuw al met een poederdoos-telefoon kwam) en het meest bijzondere is waarschijnlijk het grote coverscherm. Wanneer hij is dichtgeklapt, heb je dus een vierkant scherm tot je beschikking waarop je meldingen kunt zien zoals de tijd, maar ook apps van derden zouden ervoor zijn gemaakt om alles uit dat scherm te halen wat erin zit. Het scherm zou maar liefst 3,9 inch zijn en een verversingssnelheid van 165 Hz hebben. Dat hebben we nog niet eerder gezien op een fliptelefoon.

Camera's zijn er ook: volgens geruchten zitten er aan de achterzijde een 12 megapixel-hoofdcamera op de Ultra en een 13 megapixel-groothoeklens. Qua chips zou de nieuwe klapper van Motorola gebruikmaken van Snapdragon 8+ Gen 1 met 8 GB werkgeheugen. Het toestel draait op Android 13 en we verwachten qua updatebeleid drie Android-upgrades en vier jaar beveiligingsupdates. De Ultra zou verschijnen in de kleuren Glacier Blue, Infinity Black en Viva Magenta (de keur van het jaar van Pantone). Wat zou de prijs gaan zijn? We vermoeden tussen de 1150 en 1300 euro.

Kijk hier vanavond naar de aankondiging van Motorola Razr 40

Vanavond weten we het zeker, want dan wordt naar verwachting vanuit Madrid de nieuwe telefoon van Motorola onthuld.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk