Kijk hier naar Made By Google 2023 en volg ons liveblog!

Kijk hier naar Made By Google 2023 en volg ons liveblog!

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Google gaat vandaag de Pixel 8 en Pixel 8 Pro aankondigen. Daarnaast verwachten we ook de Pixel Watch 2 te zien en misschien ook wel nieuwe Buds, Android 14 en meer nieuws over Bard. Kijk jij met ons mee en ga je ons nieuwe liveblog volgen?

Made by Google Livestream

Naast de Google I/O in mei, waar we alles op softwaregebied horen van Google, kennen we ook de Made By Google. Tijdens deze presentatie krijgen we al het nieuws te horen op het gebied van hardware van Google.

Zoals gebruikelijk kun jij de hele presentatie volgen via een livestream op YouTube. Zorg dat je voor 16:00 uur de onderstaande livestream opstart om niets te missen van de nieuwe producten van Google. Ben je bang dat je het vergeet? Klik dan op het belletje linksonder op de video hieronder, zo krijg je een herinnering wanneer de livestream gaat beginnen.

Wat kunnen we verwachten?

De meest belangrijke aankondiging is natuurlijk die van de Google Pixel 8 en Google Pixel 8 Pro. Daarnaast verwachten we een nieuwe versie van de Google Pixel Watch en misschien wel nieuwe standaarden om de Pixel 8-toestellen en misschien wel de Google Pixel Watch 2 op te laden.

Geen hardware, maar welk heel belangrijk is Bard. De ontwikkelingen op het gebied van AI gaan zo ontzettend hard dat het bijna niet anders kan dat we hier vandaag wel iets over gaan horen. Genoeg om naar uit te kijken.

Gerelateerde artikelen

Volg hier ons liveblog

Misschien kun je wel niet naar de livestream kijken omdat je nog aan het werk bent of iets dergelijks. Geen paniek, hieronder kun je het Liveblog volgen dat wij voor je bijhouden. Zo hoef je niks te missen van dit leuke evenement.

Wij zitten er vanaf 16:00 uur in ieder geval klaar voor en onze redacteur Jelle is live aanwezig bij het Pixel-event om alle toestellen alvast te kunnen bekijken.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk