Kies hier alvast welke kleur Pixel 8 je het mooist vindt

Kies hier alvast welke kleur Pixel 8 je het mooist vindt

Laura Jenny

door Laura Jenny

We zijn nog maar heel weinig tijd verwijderd van de officiële onthulling van de Pixel 8-telefoons. Nog 12 dagen. Er is al veel gelekt, maar misschien ben je even het spoor bijster welke kleuren er komen: geen probleem. Dit zijn hoge resolutie-renders van de nieuwe telefoons. Zo kun jij alvast kleur bekennen.

Kleuren Pixel-telefoons

De Pixel 8 en de Pixel 8 Pro komen niet uit in dezelfde kleuren. Pixel 8 verschijnt in Licorice, Haze en Peony, wat praktisch zwart, grijs en lichtroze zijn. De Pro komt uit in Licorice, Sky en Porcelain: zwart, blauw en gebroken wit. Wil je dus een ultrawitte iPhone-esque Pixel 8, dan heb je pech: die komt er niet.

Maar goed, je weet nu hoe de kleuren heten en welke het zijn: je wil ze natuurlijk even op het toestel zien. Gelukkig zijn er renders van gemaakt door MySmartPrice, zodat je vast een goed beeld hebt van hoe dat er in het echt uitziet. Komen ze:

Vind je het allemaal net niks? Er komen natuurlijk misschien later nog wel nieuwe kleuren bij. Bovendien gaat er een gerucht over de kleur Jade, wat groenig is. Echter hebben we daar al een tijdje niets van gehoord, dus of die geschrapt is of misschien op een later moment volgt, dat is onduidelijk.

Gerelateerde artikelen

Chroom versus mat

De drie kleuren bij de 8 Pro hebben chroom details (zoals bijvoorbeeld de camerastreep). Pixel 8 heeft weer meer een matte finish, wat je het beste terugziet op de camerastreep.

En, welke kleur vind jij het leukst? Heel uitgesproken en fel zijn ze niet, en om eerlijk te zijn, heel spannend ook niet, maar er is er vast wel een die je het meest aanspreekt. De schrijfster van dit stuk zou voor de lichtroze gaan, of de blauwe, wat jij? Laat het nu achter in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk