Kerstrood: ‘Samsung Galaxy S22 Ultra verschijnt in Burgundy Red’

Kerstrood: ‘Samsung Galaxy S22 Ultra verschijnt in Burgundy Red’

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

De meeste telefoons verschijnen in zwart, wit, grijs, soms blauw, maar heel af en toe springen fabrikanten uit de band en gaan ze voor een opvallende andere kleur. Samsung schijnt de aankomende Samsung Galaxy S22 Ultra in Burgundy Red uit te geven.

Burgundy Red

LetsGoDigital heeft renders laten opmaken van de nieuwe kleur van de aankomende Samsung. Eerder waren er geruchten over een felrode kleur, maar dit blijkt toch wat subtieler en zakelijker te zijn. Verder zou de smartphone ook in de kleuren zwart, wit en groen komen, dus de kerstmis is wat dat betreft helemaal compleet. Op het eerste officiële beeld vanuit Samsung stond echter een roze-paarse variant, wat duidt op vijf verschillende kleuren voor Samsungs vlaggenschip.

Als je de telefoon koopt, dan kun je dus maar beter een doorzichtig hoesje kopen: immers komen anders de kleuren bijna niet tot uiting. In de 3D-renders hieronder kun je zien hoe mooi die rode kleur is. Het is geen brandweerrood, maar meer de kleur rood van een glas rode wijn. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren waarin Galaxy S8 en S9 zijn verschenen.

Kerstrood: ‘Samsung Galaxy S22 Ultra verschijnt in Burgundy Red’

Samsung Galaxy S22

De renders zijn gemaakt door grafisch designer Parvez Khan, beter bekend als Technizo Concept. Mocht je liever voor goud gaan, dan wordt dat mogelijk ook nog een optie: ditkeer zou Samsung echter niet gaat voor rosegold maar pinkgold. Allemaal met een matte finish, want alle S22-toestellen zijn uiteindelijk mat. Wel is het alleen aan de Ultra-editie om ook te kunnen worden gebruikt met de S Pen.

Wil je meer weten over Samsung Galaxy S22 Ultra, lees dan onze pagina over deze aankomende telefoon. Het toestel krijgt een waterdrop-camera en een 108 megapixel hoofdcamera en een 12 megapixel ultra-groothoekcamera en twee 10 megapixel telefotocamera’s. De batterij is 5.000 mAh en snelladen op 45W wordt ondersteund.

Gerelateerde artikelen

Samsung Galaxy S22 wordt verwacht in februari 2022.

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk