Journi maakt van je reis een fotoverslag

Journi maakt van je reis een fotoverslag

Offline

Reizen doe je vaak zonder dat je direct toegang hebt tot internet. Om dit probleem op te lossen slaat Journi automatisch de GPS gegevens van een foto op. Wanneer je weer verbinding hebt met het internet, zal de reis automatisch worden weergegeven in de app. Je wilt je ervaringen natuurlijk delen met de hele wereld en daarom is Journi meer dan alleen een applicatie om je reizen in op te slaan.

Ontdekken

Het is namelijk mogelijk om reizen van anderen te bekijken. Dit kan je doen door jouw vrienden toe te voegen in de applicatie of door op de discover knop te drukken. Op het scherm wat je vervolgens voor je ziet, kun je reizen van onbekenden volgen. Wel laat de kwaliteit soms wat te wensen over. Iemand die voor een zakenreis in Londen is en alleen maar de binnenkant van zijn appartement fotografeert is natuurlijk niet interessant voor iemand met een liefde voor reizen. Wanneer je even doorklikt zitten er zeker leuke reizen tussen die jou inspiratie kunnen geven voor je volgende avontuur.

Beschikbaarheid

Via onderstaande knop kun je Journi downloaden.

Lees meer over:
Reizen en lokaal

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties