Je kan nu ook in WhatsApp Web foto's en video's bewerken met emoji en teksten

Je kan nu ook in WhatsApp Web foto's en video's bewerken met emoji en teksten

Je kan in WhatsApp je foto's en video's bewerken voordat je ze verstuurd. Voorheen kon dat alleen op mobiel maar WhatsApp heeft de creatieve opties nu ook aan de web- en desktopversie toegevoegd.

Creatief met WhatsApp Web

WhatsApp voor Android of iOS laat je foto's, video's en gifjes bewerken met emoji, teksten en tekeningen voordat je ze verstuurd. Dat kan nu ook in op je laptop of pc want WhatsApp rolt een update voor zijn desktopapplicatie en webapplicatie uit.

Zo voeg je emoji en meer toe aan foto's en video's

Om aan de slag te gaan met de creatieve tools in WhatsApp Web, heb je wel de laatste versie nodig. Zorg er dus voor dat je de laatste versie hebt of klik op een van de links onderaan dit artikel. Daarna kun je als volgt aan de slag:

  1. Open WhatsApp Web en open een chat
  2. Klik op de paperclip en dan op de camera of foto's of video's om een foto, video of gif toe te voegen 
  3. Via de nieuwe werkbalk boven in kun je emoji, stickers, tekst en tekeningen toevoegen en het bestand bijsnijden
Je kan nu ook in WhatsApp Web foto's en video's bewerken met emoji en teksten

De mogelijkheden komen overeen met die op mobiel alleen de tekstopties zijn veel uitgebreider. Je kan namelijk op desktop het lettertype en de uitlijning aanpassen en een achtergrond toevoegen. Er is ook een knop om de laatste actie ongedaan te maken want we maken allemaal fouten. De nieuwe tools zijn misschien niet wereldschokkend maar wel erg handig als je even snel een screenshot wilt sturen met wat uitleg of een foto met grappige emoji wil verzenden. En op een groter scherm werkt dat net iets fijner dan op je telefoon.

Je kan nu ook in WhatsApp Web foto's en video's bewerken met emoji en teksten

WhatsApp Web downloaden

WhatsApp Messenger
WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

Meer info

Je vindt ons complete WhatsApp tipsoverzicht met alle tips, tricks, uitleg, en howto's over WhatsApp op hier op Androidworld. We passen deze pagina regelmatig aan met nieuwe tips dus is het handig om de pagina aan je favorieten toe te voegen. Zo heb je de laatste tips altijd binnen handbereik. Download ook onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter.

Lees meer over:
WhatsApp Messenger

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer