'Is dit de Samsung Galaxy Z Fold 3?'

'Is dit de Samsung Galaxy Z Fold 3?'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Er zijn renders verschenen van Samsungs vouwbare Galaxy Z Fold 3. We zien een telefoon met een selfiecamera onder het scherm en ondersteuning voor de S Pen.

Samsung Galaxy Z Fold 3

Nu de Samsung Galaxy S21 in verkoop is, hebben de drie toptelefoons van Samsung nog maar weinig geheimen voor ons. De aandacht valt daarom op nieuwe renders van de Samsung Galaxy Z Fold 3. Ben Geskins deelt die op Twitter en ze zijn gemaakt op basis van gelekte informatie over Samsungs vouwbare telefoon.

Wat als eerste opvalt aan de nieuwe renders is de cameraopstelling die wel recht van de S21 Ultra lijkt te zijn geplukt. Het lijkt logisch dat Samsung elementen van zijn andere telefoons introduceert bij zijn foldable, want dat is eerder ook al gebeurd. Toch is het niet zeker of de complexe behuizing van deze vouwbare telefoon plaats heeft voor het grote camera-eiland van de S21 Ultra.

'Is dit de Samsung Galaxy Z Fold 3?'

S Pen en selfiecamera

Verder valt ook op dat de S Pen deel uitmaakt van de renders en dat is niet toevallig. In geruchten werd al gesproken over S Pen-ondersteuning voor de S21 en Z Fold 3. We weten allemaal dat die informatie voor de S21 Ultra al werkelijkheid is geworden. Mogelijk moet Samsung wel verbeteringen doorvoeren voor zijn Ultra Thin Glass (UTG) om het paneel bestand te maken tegen de stylus. Daarnaast verwachten we dat de behuizing ook geen plaats zal hebben om de stylus weg te stoppen.

Gerelateerde artikelen

Als laatste valt ook op dat er geen scherminkeping is voor de selfiecamera, en dat komt door geruchten die stellen dat Samsung voor zijn vouwbare telefoon wil kiezen voor een camera onder het scherm. Begin deze maand raakten er nog details meer bekend over Samsungs technologie.

Verwacht wordt dat de Z Fold 3 opnieuw tegen de zomer verschijnt en tegen een vergelijkbare prijs vergeleken met de Z Fold 2. Kijk jij uit naar de lancering van de Z Fold 3, en wat denk jij van de renders die je hier ziet? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk