Inschrijving bèta-test Android 6.0 Huawei P8 begonnen

Inschrijving bèta-test Android 6.0 Huawei P8 begonnen

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Huawei heeft al eerder aangegeven de Honor 7 van Android 6.0 Marshmallow te gaan voorzien. Vanaf nu is het ook mogelijk om je als Huawei P8-eigenaar in te schrijven als bèta-tester voor deze software.

Huawei P8

Huawei is begonnen met het inschrijven van een Android 6.0 Marshmallow bèta-test voor gebruikers van de P8. Dat toestel draait nu op Android 5.1 Lollipop met de eigen EMUI-schil van Huawei, is voorzien van een 5,2 inch full HD-scherm, 3GB werkgeheugen en 32GB uitbreidbaar geheugen. Foto's schiet je in een maximale resolutie van 13 megapixels of met de 8 megapixel-frontcam en de accu is een 2600mAh-exemplaar.

Marshmallow

Android 6.0 Marshmallow komt naar verschillende Huawei-devices, waaronder deze P8 en nu zoekt de fabrikant gebruikers om alvast verschillende builds van deze software te testen. De test zal beginnen rond 11 december, net zoals ook het geval is met de Android 6.0 bèta-test voor de Honor 7, waar we eerder over schreven.

Aanmelden kan via Huawei Club, door dit formulier in te vullen. Hierin moet je je e-mailadres en het IMEI-nummer van jouw toestel achterlaten, waarna je rond volgende week de eerste software-update kunt verwachten. De officiële update voor alle P8-gebruikers zal rond februari 2016 gaan uitrollen.

Huawei komt met bèta-test Android 6.0 Marshmallow Huawei P8

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk