ING Bankieren storing: betalen via de app lukt niet

ING Bankieren storing: betalen via de app lukt niet

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

'Probeer het later opnieuw. Onze excuses voor het ongemak.' Dat is wat je nu te zien krijgt als je wil inloggen op de ING Bankieren-app. De oranje leeuw kampt met een storing, waardoor je de app wel kunt openen, maar zodra je je inloggegevens hebt ingevoerd staat deze melding er en kun je niet verder. Je kunt dus niet betalen en je rekeningen niet inzien.

ING Bankieren-app heeft storing

ING-klanten die via hun telefoon wat voor bankzaken dan ook willen doen, lopen tegen een technische storing aan. We zien op Allestoringen.nl blijkt dat het euvel ongeveer rond lunchtijd (12:00 uur) de kop opstak. Het lijkt er niet op dat er een manier is om de storing te omzeilen: je kunt echt gewoon even niet op je rekeningen komen. Dat betaalverzoek voor het voorschieten van de lunch van je collga zal dus even op zich laten wachten. Of zorgen dat je voor de feestjes of het shoppen dit weekend genoeg op je betaalrekening hebt staan: ook dat heeft wat tijd nodig. Eerst moet ING met een oplossing komen voor dit vervelende inlogprobleem.

ING Bankieren storing: betalen via de app lukt niet

Klanten geven op Twitter onder andere aan dat ze het wel zat zijn dat er nu alweer een storing is: ING is de laatste tijd inderdaad regelmatig getroffen. Laatst al met het betalen (in april), half mei weer en nu weer volledig. Het is ongetwijfeld niet iets wat ING heel prettig vindt, maar het lijkt er niet op dat de bank zich al bewust is van de storing. Althans: het heeft hierover nog niet gecommuniceerd. Op 12 mei, tijdens de laatste storing, deed het dat wel via zijn Twitter-account. Het is te hopen dat het snel is opgelost.

Heb jij ook problemen met de app? Laat het nu achter in de reacties, zeker als je een workaround hebt gevonden om toch wel te kunnen inloggen, betalen, enzovoort.

ING Bankieren

ING Bankieren

Met de mobiel bankieren-app van de ING regel je je bankzaken heel makkelijk op je smartphone of tablet. Het inloggen doe je makkelijk en snel: met je zelf gekozen pi ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk