ING Bankieren-app krijgt handige nieuwe functie voor betaalverzoeken

ING Bankieren-app krijgt handige nieuwe functie voor betaalverzoeken

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

ING introduceert nieuwe functies en verbeteringen in de ING Mobiel Bankieren-app om het gebruiksgemak en de toegankelijkheid voor gebruikers te vergroten. Dit heeft de bank aangekondigd.

1. QR-codes betaalverzoek downloaden

Sinds maart kunnen ING-klanten afschriften downloaden in de ING Bankieren-app. Daar voegt de bank nu een nieuwe optie aan toe. Klanten kunnen nu ook QR-codes van hun betaalverzoeken downloaden. Dit biedt een handige mogelijkheid om de codes bijvoorbeeld te printen en te delen met anderen. Of het nu gaat om het splitten van een rekening in een restaurant of het delen van kosten met vrienden, deze nieuwe functie maakt het makkelijker om betaalverzoeken te beheren.

2.  Toegankelijker voor schermlezers

Naast het toevoegen van de downloadfunctie voor QR-codes heeft ING ook "grote stappen gezet om de app toegankelijker te maken voor screenreaders." Om welke stappen dat gaat, maakt de bank niet bekend. Wel zal de toegankelijkheid van de app voor gebruikers met visuele beperkingen in de toekomst verder worden verbeterd. Zo maakte ING het onlangs al mogelijk om het bedrag van een betaling met de mobiele betaalpas vooraf te controleren. Dat gebeurt dankzij de integratie van de TalkBack-schermlezer op Android-apparaten.

ING kwam onlangs ook met de mogelijkheid om te betalen door je smartphone op iemand te richten, ‘Meer op maat’ en geld opnemen zonder betaalpas.

Wat vind jij van deze nieuwe functies in de mobielbankieren-app van de ING? Of wacht je liever op andere mogelijkheden die nog niet in de app zitten? Laat het ons weten in de reacties!

ING Bankieren

ING Bankieren

Met de mobiel bankieren-app van de ING regel je je bankzaken heel makkelijk op je smartphone of tablet. Het inloggen doe je makkelijk en snel: met je zelf gekozen pi ..

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk