Dagboek achter de schermen: mijn eerste IFA

Dagboek achter de schermen: mijn eerste IFA

IFA 2015

Terug naar het appartement want woensdag 2 september stonden er een aantal grote persconferenties op het programma. Het begon met Acer waar Sander en Ruud naartoe zijn gegaan, om vervolgens met busjes naar ASUS te worden gebracht. Daar zagen we onder andere de nieuwe ZenWatch 2, terwijl Huawei die dag meer informatie vrijgaf over hun eerste smartwatch. Eén van de eerste grote persconferenties waarbij ik aanwezig was, was die van Sony in de Messe-hallen zelf. Na onthaald te worden met geklap van tientallen medewerkers zocht ik naar een plekje tussen de honderden aanwezige journalisten, laptopje op schoot en beginnen maar.

Die avond ook nog naar Lenovo afgereisd met Ruud, waar ze een heerlijk assortiment aan fruit boden, maar natuurlijk ook meerdere producten lanceerden. Het was warm en druk, de presentatie duurde wat lang, maar wel zagen we daar de nieuwe Moto 360. Al rennend om een mooie hands-on te kunnen opnemen met deze smartwatch liep ik de verkeerde kant op, maar uiteraard kreeg Ruud er wel een te pakken. Op weg naar het appartement een Curryworst-tentje kunnen vinden dus even wat bij-eten, alleen curryworst was er niet, broodje bratwurst dan maar.

Al met al was deze eerste IFA in Berlijn voor mij precies wat ik ervan verwachtte; hectiek, drukte, rennen, lopen en vliegen, maar ook genoeg momenten om even bij te komen in een perscentrum, prachtige persconferenties bij kunnen wonen, het arsenaal aan USB-sticks flink uit kunnen breiden, genoeg mensen ontmoet, keihard gelachen, mooie gadgets gezien en gewoon een heerlijke week gehad! Tschüss!

Lees meer over:
IFA 2015

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties