Huawei Nova 7 met gebogen schermranden te zien in teaservideo

Huawei Nova 7 met gebogen schermranden te zien in teaservideo

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Huawei Nova 7

De Huawei Nova-reeks zijn Huawei's toestellen uit het hogere middensegment, en hoewel Nova in Nederland oorspronkelijk werd vervangen door verschillende P Smart-modellen, raakte dit jaar bekend dat Huawei de Nova-naam ook bij ons wil gebruiken. We krijgen nu de Nova 7, Nova 7 Pro of Nova 7 SE te zien in het onderstaande teaserfilmpje van de Chinese gigant. Het is nog niet bekend om welke telefoon uit de reeks het precies gaat.

In de video zien we alvast het design van de telefoon, en in het bijzonder het scherm. De telefoon krijgt een dubbele scherminkeping zoals bij de Honor 30 Pro en de P40 Pro en daarnaast zijn er gebogen schermranden te zien.

Nova 5T

We krijgen ook een kort beeld te zien van de achterkant van de telefoon, maar Huawei knipt bewust het stuk uit de video waarin we meer te zien zouden krijgen van de camera. We zien wel een erg groot en verticaal camera-eiland op de achterkant tot de persoon in de video te telefoon wil vastgrijpen en de scène wordt geknipt.

Beeld uit teaser

Een onduidelijk beeld van de achterkant

Huawei lanceerde eerder dit jaar al de Nova 5T in Nederland, en zoals wij in onze eerste indrukken uitlegden, is die telefoon in feite een rebrandend versie van de Honor 20. Het toestel kwam wel met Google Mobile Services op de markt, dus met alle Google-apps en de Play Store. Als de fabrikant ook de Nova 7-reeks bij ons wil introduceren, dan zal die met Huawei Mobile Services (HMS) komen, dat is Huawei's eigen alternatief voor de Google-diensten.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk