'Huawei P50-serie wordt op 27 april aangekondigd'

'Huawei P50-serie wordt op 27 april aangekondigd'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De komst van de Huawei P50-serie staat volgens een medewerker van Huawei gepland op 27 april. In de dagen ervoor zou Huawei ook HarmonyOS 2.0 onthullen.

Huawei P50 Pro

De Huawei P50 en Huawei P50 Pro maken dit jaar hun opwachting en we hebben al wat details over de vlaggenschepen voorbij zien komen behalve over de daadwerkelijke lancering van de serie. Het gerucht ging dat de telefoons in maart zouden worden gelanceerd, maar vanwege problemen omtrent het handelsverbod heeft het bedrijf de lancering vermoedelijk uitgesteld. Onlangs werd nog bekend gemaakt dat de Amerikaanse overheid geen reden ziet om Huawei van de Entity List te halen.

'Huawei P50-serie wordt op 27 april aangekondigd'

Via OnLeaks

Lancering P50 en HarmonyOS 2.0

Een Huawei-medewerker denkt te weten dat er eind april twee persconferenties zullen worden gehouden. De evenementen vinden plaats van 22 april tot 27 april. Het thema van de persconferentie is "Wisdom Connecting Everything, Wisdom and Hundreds of People" en "Art Deconstruction, Meet the Future". Dat ontdekte GizChina.

Op het eerste evenement zal waarschijnlijk HarmonyOS 2.0 aangekondigd worden. Het is echter niet duidelijk of het verwijst naar de HarmonyOS 2.0 en mogelijk wordt het als het nieuwe besturingssysteem voor Huawei-smartphones geïntroduceerd. Het tweede evenement op 27 april zou de P50-serie onthullen. Het zal waarschijnlijk om de Chinese lancering gaan aangezien het de wereldwijde release volgens geruchten pas in mei zal plaatsvinden.

We hebben al wat beelden gezien van het design van de P50 Pro en die zijn op zijn zachts gezegd opmerkelijk. Je kan ze hier bekijken. De smartphonecamera’s van de telefoons worden mogelijk uitgerust met liquid lens-technologie en een Kirin 9000-processor.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk