'Huawei P40 Pro: Huawei verspreidt teaservideo en 7 kleuren gelekt'

'Huawei P40 Pro: Huawei verspreidt teaservideo en 7 kleuren gelekt'

Huawei P40 Pro

Op 26 maart gaat Huawei - online weliswaar - het doek lichten van zijn P40-reeks en we hebben al een heleboel informatie gezien over deze nieuwe krachtpatsers van het bedrijf. Zoals we gewend zijn bij de P-reeks van Huawei ligt de focus op fotografie, meer dan op een allround productiviteitspakket zoals bij de Mate-reeks. Onderstaande teaser toont enkele van de mooiste designdetails.

De teaser begint met een close-up van één van de cameralenzen. Volgens de geruchten krijgt de Huawei P40 Pro vier camerasensors op de achterkant, waarvan een periscoopcamera die 10x optische zoom brengt. Daarnaast is een andere eye-catcher de 52 MP hoofdcamera en een 40 MP hoofdcamera. Je leest hier alles over de gelekte cameraspecificaties van de telefoon.

Zeven kleuren

Naast de teaser die Huawei zelf op YouTube heeft geplaatst krijgen we van de bekende geruchtenverpsreider Evan Blass op Twitter een nieuwe render te zien. Daarop zien we de verschillende modellen en kleurenvarianten van de P40 Pro. Naast de kleuren grijs, zwart, oranje, blauw en Aurora zijn er ook twee modellen met een keramische afwerking in de kleuren wit of zwart. Keramiek zorgt er doorgaans voor dat de telefoon iets zwaarder weegt, maar in ruil krijg je er meer duurzaamheid voor terug.

Renders van de telefoon

Je kan hier gelekte hands-on-beelden bekijken van de Huawei P40 Pro en de gelekte Europese prijzen van de toestellen vind je in dit artikel. Wat denk jij van de kleuren en de beelden uit de teaser? Kijk jij uit naar dit vlaggenschip. Vertel het ons in de reacties onderaan dit artikel.

Huawei P40 Pro
4200 mAh
6.58 inch - 2640 bij 1200 pixel px
256 GB
HiSilicon Kirin 990 5G

Meer info

Huawei P40 Pro
4200 mAh
6.58 inch - 2640 bij 1200 pixel px
256 GB
HiSilicon Kirin 990 5G

Meer info

Lees meer over:
Huawei

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties