Huawei P30 Pro-hoesjes met mysterieuze uitsnijding opgedoken

Huawei P30 Pro-hoesjes met mysterieuze uitsnijding opgedoken
Er zijn hoesjes opgedoken van de Huawei P30 Pro en de Huawei P30. We zien alvast de uitsnijdingen voor de camera, en voor de Pro-versie valt vooral een mysterieus gat in het hoesje op.

Huawei P30 (Pro)

Er zijn alvast een paar verwachtingen die we hebben bij het volgende vlaggenschip van Huawei. Volgens Huawei draait de Mate-reeks rond prestaties op elk gebied, de ideale telefoon voor de zakenman. De P-reeks draait daarentegen rond creativiteit en design.

We verwachten daarom dat de P30 Pro opnieuw grote sprongen gaat maken op het vlak van camera. Het apparaat zou volgens de geruchten komen met een nog onaangekondigde 38 MP Sony IMX607-beeldsensor die gebruikt zal worden in de hoofdcamera van het toestel. Bijzonder daaraan is de grote 1/1.8-beeldsensor die groter is dan de gemiddelde sensor in de huidige camera's, wat de kwaliteit van de beelden ten goede moet komen. 

[readmore articles="193962,193879,193660"]

Huawei P20 met in-ear

De Huawei P20 Pro

Mysterieuze uitsnijding

Er zijn nu voor het eerst beelden opgedoken die gedeeld zijn op de Chinese sociale mediasite Weibo. We zien hoesjes zowel voor de Huawei P30 als voor de Pro-versie. Als eerste valt op dat hieronder de gewone Pro opnieuw een groter scherm krijgt dan de P30. Daarnaast zien we bij de gewone P30 duidelijk een uitnsijding voor de camera's, waarbij het vermoedelijk om een opstelling zal gaan zoals bij de Mate 20 Pro: een groothoeklens, telefotolens en Ultra Wide Angle. Opvallend is wel dat er geen camera-eiland is zoals bij de Mate-reeks waarbij de camera's samen met de flits een vierkant vormen. Onderaan de drie  camera's is er ruimte voor een flits.

HuaweiHuawei P30 hoesjes lek

Als we hieronder het hoesje van de P30 Pro bekijken dan vallen, twee grote verticale uitsnijdingen op. We zien ruimte voor de drie lenzen verticaal onder elkaar, en daarnaast is nog een tweede, behoorlijk grote uitsnijding voorzien. Dat gat is groter dan wat we normaal gesproken gewend zijn van een normale uitsnijding voor een flitser. Mogelijk heeft Huawei dus een krachtigere flitser voor ons in petto. Anderzijds is het ook mogelijk dat er naast een flitser een andere sensor of camera is geplaatst in de tweede uitsnijding, naast een gewone flitser.

HuaweiHuawei P30 hoesjes lek

Beschikbaarheid

De Huawei P30 Pro en de P30 worden volgend jaar in de eerste helft van het jaar verwacht. Vorig jaar was de lancering van de P20 in maart, dus na het Mobile World Congress, dat vorig jaar bijna exclusief om Samsung draaide. Mogelijk zullen we de P30 dus opnieuw volgend jaar in maart zien. Of hij inderdaad met dergelijke camera's en een grote flitser komt, zullen we dan te zien krijgen. 

Kijk jij uit naar de nieuwe P30, en wat heeft Huawei volgens jouw op de plaats van de tweede inkeping in de P30 Pro gestopt? Laat het weten in de reacties. 

[readmore articles="195991,195407,195547"]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties