Huawei Mate 30 Pro: alle kleuren en specificaties gelekt voor de lancering

Huawei Mate 30 Pro: alle kleuren en specificaties gelekt voor de lancering

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Huawei Mate 30 Pro

Op 19 september zal de Huawei Mate 30 Pro aan de wereld getoond worden, maar een week voor de lancering zijn er nog een heleboel lekken naar buiten gekomen over het nieuwe Huawei-vlaggenschip. Eerder hoorden we dat hij zonder Play Store en Google-apps komt, we leerden over de camera-opstelling en specificaties. Op de IFA-beurs in Berlijn werd ook het hart van het toestel aangekondigd, namelijk de nieuwe Kirin 990-processor, en de productafbeeldingen van alle varianten van de telefoons, zijn onlangs gelekt.

Volgens een nieuw lek dat de bekende geruchtenverspreider Evan Blass op Twitter plaatste, komt de telefoon in vier kleuren: Space Silver, Cosmic Purple, Black, en Emerald Green. Dankzij nieuwe hands-on-beelden ontdekken we ook dat enkel de Emerald Green-variant met een meer matte afwerking komt, terwijl de andere toestellen een blinkende achterkant hebben. opmerkelijk is ook de power-knop die op alle telefoons een rode kleur heeft. We zien ook opnieuw de camera-opstelling achterop die doet denken aan een ronde, vliegende schotel.

Lekken van de telefoon

Slow-motion in 7680 fps

In een tweede lek afkomstig van ITHome krijgen we dan weer een blik op de specificaties van het flagship. De afbeelding bevestigt de opstelling van vier camera"s, waarvan twee met een 40 MP sensor. De andere camera's zijn een 8 MP telelens en een 3D-camera, mogelijk een Time of Flight (ToF)-camera. Interessant is ook dat Huawei een verbeterde slow-motion-functie zal voorstellen met een framerate van maar liefst 7680 fps. Hoe dat er zal uitzien en op welke manier Huawei die technologie heeft klaargespeeld, valt nog af te wachten.

Gelekte specificaties

Scherm en vingerafdrukscanner

Een ander lek dat verscheen op de Chinese sociale media-site Weibo toont de schermen van de Mate 30 en Mate 30 Pro naast elkaar. We zien in de afbeelding onderaan, dat de Pro-versie (rechts) stevige, afgeronde hoeken heeft, in tegenstelling tot de Mate 30 (links). Dit gerucht bevestigt ook opnieuw de grotere camera-inkeping bij de Mate 30 in tegenstelling tot zijn voorganger, de Mate 20. Het lijkt erop dat Huawei twee selfiecamera's zal gebruiken.

Als laatste is er nog een weergave op het scherm die de aanwezigheid van een vingerafdrukscanner onder het scherm bevestigt. De weergave van een vingerafdruk-afbeelding lijkt groter te zijn op de Pro-versie, wat mogelijk een breder scanoppervlakte suggereert, maar dat laatste is nog twijfelachtig.

Wat denk jij van de Mate 30 Pro en de Mate 30 van Huawei? Kijk jij uit naar de lancering van de vlaggenschipreeks op 19 september? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Huawei Mate 30 Pro: alle kleuren en specificaties gelekt voor de lancering

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk