Huawei Mate 30 Pro: download hier de officiële achtergronden

Huawei Mate 30 Pro: download hier de officiële achtergronden

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Huawei Mate 30 Pro-achtergronden

Huawei heeft vorige week de Huawei Mate 30 en de Huawei Mate 30 Pro gelanceerd, gevolgd door een speciale Porsche Design-variant. Er is al erg veel gezegd en geschreven over deze toestellen, maar vandaag is er nog steeds geen lanceringsdatum voor Nederland bekend. Volgens bronnen van Androidworld zullen de telefoons in de maand oktober, naar heel Europa komen.

Hoewel we nog geen officiële datum weten, hebben we wel alvast een reeks achtergronden van de toestellen in handen, ook van de Porsche Design-variant. De eerste achtergronden die je hier bovenaan ziet, hebben een resolutie van 2.310 bij 2.310 pixels, en de galerij hieronder heeft vier achtergronden met een resolutie van 2.340 bij 1.080 pixels. Onderaan dit artikel is er ten slotte nog de Porsche Design-achtergrond, die door zijn donkere tinten ook meteen zuiniger zal werken in combinatie met een (AM)OLED-scherm.

Houd er rekening mee dat de achtergronden die je in dit artikel ziet, gecomprimeerd zijn. Je kan ze downloaden aan de volledige kwaliteit via de website van Ytechb. Wat vind jij de mooiste achtergrond voor de Mate 30 Pro? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.


Huawei Mate 30 pro achtergronden Porsche Design

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk