Download alvast de (live-)achtergronden van de Huawei Mate 20 Pro

Download alvast de (live-)achtergronden van de Huawei Mate 20 Pro

Stijn Wanders

door Stijn Wanders

Laatst geüpdatet

Het duurt nog maar enkele weken alvorens de Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro zullen verschijnen, maar voor de ongeduldige mensen onder ons is er nu de mogelijkheid om de achtergronden van het toestel op je eigen smartphone te plaatsen.

Huawei Mate 20 (Pro)

De Huawei Mate 20 en Huawei Mate 20 Pro zullen officieel worden aangekondigd op 16 oktober, zoals Huawei vorige maand bevestigde tijdens hun HiSilicon Kirin 980-aankondiging. In juli werd de firmware van beide apparaten doorgrond door XDA Developers, die enkele basisspecificaties onthulde. We kregen toen een eerste blik op de Huawei Mate 20 die gebruikt werd om de eerste renders van het apparaat te maken. Ondertussen zijn er nog veel andere lekken over de toestellen geweest - zoals onderstaande foto's van de P20 Pro met gebogen schermrand - en hieronder vind je een verzameling over alle gelekte informatie. 

[readmore articles="194730"] 

Huawei Mate 20 Pro leak

Achtergronden

Deze week ontving XDA Developers de bijgewerkte EMUI 9-software voor de Huawei Mate 20 en gebruikte die om een ​​aantal potentiële camerafuncties van het apparaat te lekken. Terwijl er nog meer door de firmware wordt gegraven, is hier alvast een ander voorproefje waar we in dit artikel op focussen. Vanaf nu zijn de achtergronden die met de Huawei Mate 20-toestellen komen, live achtergronden en thema's voor iedereen beschikbaar.  In de firmware van de Huawei Mate 20, stond een app genaamd "Mate20 LiveWallPapers." Twee keer raden waarvoor die bedoeld is.

Er zijn 14 achtergronden in totaal, waarvan het leeuwendeel hieronder als voorbeeld wordt getoond. De achtergronden van de Huawei Mate 20 zijn 2160 × 2244 resolutie. Wat de live-achtergronden betreft, kunnen we bevestigen dat het werkt op apparaten zoals de OnePlus 6 en Google Pixel 2 XL met Android Pie, maar het zou in principe moeten werken op elk apparaat met Android 6.0 Marshmallow en hoger. Ga ermee aan de slag via onderstaande linK.  

Wil jij ook de (live-)achtergronden van de Huawei Mate 20? Download ze hier.

Via: XDA-Developers

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk