'Huawei komt met 4 nieuwe Androidtablets'

'Huawei komt met 4 nieuwe Androidtablets'

Huawei MediaPad

Roland Quandt, een persoon die vaak juiste informatie naar buiten brengt, heeft op Twitter een afbeelding met specs van 4 verschillende Huawei-tablets geplaatst. Hierop zijn de Huawei MediaPad T3 en de Huawei MediaPad M3 Lite te zien in verschillende uitvoeringen.

De Huawei MediaPad T3 heeft volgens de afbeelding 3 schermformaten, 7, 8 en 10 inch, en varieert in werk- en opslaggeheugen. Uiteraard variëren de prijzen ook, van €129,- voor de goedkoopste variant, tot €279 voor de duurste LTE-uitvoering.

De Huawei MediaPad M3 Lite heeft, al doet de naam anders vermoeden, op papier betere specs, 3GB werk- en 32GB intern geheugen. Het WiFi-model zou €329 kosten en de LTE-variant €379.

Vorig jaar zagen we ook al een aantal Androidtablets van het merk Huawei op de markt komen. Dat was de MediaPad 10 M2 met 10 inch-paneel, standaard 2GB werkgeheugen en 16GB of 64GB opslaggeheugen. Op de IFA in Berlijn kwam de Chinese fabrikant met de MediaPad M3. Dit is een tablet met 8,4 inch display en een 2K-resolutie. Er is 4GB RAM aanwezig zijn, evenals een eigen chipset en 32GB opslaggeheugen. De tablet kwam in WiFi only en als 4G-model op de markt.

Lancering Huawei MediaPad T3 en M3

Bovenstaande specificaties van vermoedelijke Huawei-tablets zijn officieel niet bevestigd. Het is dus niet bekend of ze daadwerkelijk bestaan en wanneer ze dan op de markt komen. De 7 inch-versie heeft begin deze maand een certificering via Wi-Fi Alliance gekregen. Deze instantie certificeert alle apparatuur met WiFi-mogelijkheden. Het kan dus zijn dat de lancering van deze tablets heel dichtbij is.

Lees meer over:
Huawei tablets

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties