'Huawei komt binnenkort met Huawei Ascend P6 Google Edition'

'Huawei komt binnenkort met Huawei Ascend P6 Google Edition'

Huawei Ascend P6

De Huawei Ascend P6 is midden juni officieel aangekondigd door Huawei in Londen (hands-on). Dit superdunne toestel draait op de eigen grafische schil, Emotion UI. Kevin Ho, hoofd van de mobiele afdeling van Huawei, geeft aan dat ze bezig zijn met Google om te bekijken of er ook een Google Edition uitgebracht gaat worden van dit toestel. Eerder was er al een Google Edition beschikbaar van de Samsung Galaxy S4 en HTC One. Een Google Edition wil zeggen dat het toestel van de fabrikant komt, maar de software die erop draait standaard-Android is. Je zou dus kunnen zeggen dat het een Nexustoestel is, maar dan onder de vlag van een fabrikant.

Interessant is wel dat deze zelfde Kevin Ho tijdens de presentatie van de Huawei Ascend P6 aangaf dat Emotion UI honderden verbeteringen bevat ten opzichte van de standaard-Android-ervaring. De gesprekken over de Google Edition lijken dus een watvreemde wending in dit verhaal.

Beschikbaarheid

Wanneer en of de Huawei Ascend P6 Google Edition gaat komen is niet bekend. De kans is groot dat deze dan, net als de andere Google Edition-toestellen, alleen te krijgen zal zijn in de Verenigde Staten.

Via: Pocket-Lint

Huawei Ascend P6
2000 mAh
4.7 inch - 720 x 1280 px
8 GB
Huawei K3V2

Meer info

Huawei Ascend P6
2000 mAh
4.7 inch - 720 x 1280 px
8 GB
Huawei K3V2

Meer info

Lees meer over:
Huawei P6

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties