Huawei Honor 7 wordt op 30 juni aangekondigd

Huawei Honor 7 wordt op 30 juni aangekondigd
Waar eerst werd gedacht dat Huawei de Honor 7 op 24 juni zou gaan presenteren wordt dat een klein weekje later. Op een nieuwe teaserposter is deze datum te zien, maar ook zien we daar een vingerafdruk staan en dat lijkt eindelijk te bevestigen wat eerder al in geruchten werd genoemd: de aanwezigheid van een vingerafdrukscanner.

Huawei Honor 7

Voor de mensen die 24 juni al in hun agenda hadden omcirkeld is het misschien wat balen, maar een nieuwe teaser van de aankomende Huawei Honor 7 noemt de datum van dinsdag 30 juni. Ook zien we net als bij een vorige poster het cijfer 7, maar wat nog interessanter is, is dat er ook een vingerafdruk op te zien is. Geruchten over de aanwezigheid van een vingerafdrukscanner lijken daarmee definitief bevestigd. Deze scanner zal aanwezig zijn op de achterkant van het toestel, iets dat we eerder zagen bij de Huawei Ascend Mate 7.

Lees ook: Huawei Honor 7 wordt op 24 juni aangekondigd

Huawei Honor 7-teaser
Huawei lijkt met hun nieuwe toestellen te willen gaan concurreren in het high-end segment en de nieuwe Honor 7 krijgt dan ook een metalen chassis, van een bepaald type metaal dat we ook vinden in vliegtuigen. Er zouden twee varianten op de markt komen, waarvan er één 16GB intern geheugen heeft en 3GB werkgeheugen zou krijgen, maar ook wordt er gesproken over een versie met 64GB opslaggeheugen en 4GB RAM. De camera op de achterkant krijgt volgens de laatste geruchten een resolutie van 13 megapixels en optische beeldstabilisatie. Android 5.1 is op de toestellen voorgeïnstalleerd met daaroverheen de Emotion UI 3.1-schil.

Vermeende Huawei Honor 7

Beschikbaarheid

De Huawei Honor 7 zal niet als Huawei-toestel in de Benelux worden uitgebracht. De verwachting is dat we het toestel wel, als Honor 7 in Nederland en België gaan zien, maar wanneer dat zal zijn, is nog onbekend.

Weibo via GSMArena

Lees meer over:
Huawei

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties