Huawei lanceert FreeBuds 4i met active noise cancelling in Nederland

Huawei lanceert FreeBuds 4i met active noise cancelling in Nederland

Huawei lanceert vandaag de Huawei FreeBuds 4i in Nederland. De volledig draadloze oordopjes beschikken over active noise cancelling en zijn vanaf 26 maart beschikbaar.

Huawei FreeBuds 4i

Huawei introduceert de FreeBuds 4i met als belangrijkste kenmerken, active noise cancelling, een lange accuduur en snelladen. De FreeBuds 4i kosten 79,99 euro en samen met de belangrijkste kenmerken is dit totaalplaatje volgens Huawei de sterkste eigenschap van deze oordopjes.

Huawei lanceert FreeBuds 4i met active noise cancelling in Nederland

Active noise cancelling en accuduur

De Huawei FreeBuds 4i nemen kenmerken van de FreeBuds-serie over zoals de actieve ruisonderdrukking (ANC) maar er zijn ook een aantal verbeteringen toegevoegd. Zo kun je nu met één keer opladen zo'n 10 uur muziek luisteren zonder ingeschakeld ANC, terwijl dat bij de FreeBuds 3i en Freebuds 3 respectievelijk 3,5 en 4 uur is. Samen met de case zijn de FreeBuds 4i goed voor 22 uur muziek afspelen. De case is ook voorzien van snelladen en levert je 4 uur muziek luisteren bij een lading van slechts 10 minuten.

De actieve ruisonderdrukking of active noise cancelling is een kenmerk die we niet veel zien bij oordopjes van minder dan 100 euro maar Huawei weet het toch alweer een aantal jaren te realiseren bij goedkope oordopjes. Huawei geeft aan dat de FreeBuds 4i omgevingsgeluid via ingebouwde microfoons detecteren en vervolgens een omgekeerde geluidsgolf genereren om het omgevingsgeluid te verminderen. De oordopjes moeten vooral in lawaaierige scenario's zoals een druk winkelcentrum, het openbaar vervoer, een treinstation, het kantoor hinderlijk geluid filteren. Ook de menselijke stem moet voor deze oordopjes makkelijk weg te poetsen zijn.

Huawei lanceert FreeBuds 4i met active noise cancelling in Nederland

Er is ook een Awareness-modus. Hiermee kun je je omgeving horen zonder de oordopjes uit te hoeven doen. Dat is vooral handig als je per voet of fiets aan het verkeer deelneemt.

Popmuziek en touchbediening

De 10 mm audio-drivers van de FreeBuds 3i zijn ook weer in de FreeBuds 4i te vinden en die focussen zich vooral op de krachtige basstonen in de popmuziek. Je kan net als vergelijkbare oordopjes de FreeBuds bedienen met aanrakingen. Zo kan je muziek afspelen, spraakoproepen aannemen en ANC activeren. Wanneer de Huawei FreeBuds 4i worden gebruikt met Huawei-smartphones met EMUI 10.0 of hoger, wordt het snelkoppelen ondersteund met een pop-upmelding die verschijnt wanneer de oplaadcase wordt geopend. Bij het koppelen wordt de batterij-informatie van de oordopjes en de oplaadcase duidelijk weergegeven.

Design

Het ovale, compacte ontwerp van de Huawei FreeBuds 4i is geïnspireerd op het wereldberoemde zwarte zandstrand van IJsland. Daarnaast zijn er nu drie kleuren beschikbaar. Naast de klassieke Ceramic White en Carbon Crystal Black is er ook een Honey Red-uitvoering. Deze kleur is alleen beschikbaar in de Huawei Store.

Huawei lanceert FreeBuds 4i met active noise cancelling in Nederland

Huawei FreeBuds 4i kopen

De Huawei Freebuds 4i zijn vanaf 26 maart beschikbaar in Nederland voor 79,99 euro in onder andere de Huawei Store. De rode kleur komt niet naar België.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties