Huawei P30 Pro New Edition beschikbaar: hier kun je hem kopen

Huawei P30 Pro New Edition beschikbaar: hier kun je hem kopen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Huawei P30 Pro New Edition

De Huawei P30 Pro werd vorig jaar in maart aangekondigd en in september van dat jaar volgde een vernieuwde variant in de kleuren 'Misty Lavender' en 'Mystic Blue'. Huawei voegde daar vorige maand de kleur Silver Frost aan toe onder de naam Huawei P30 Pro New Edition en brengt deze editie nu ook in Nederland uit. Deze nieuwe editie beschikt verder over dezelfde specificaties als de Huawei P30 Pro, zoals de Kirin 980-processor, 8 GB RAM, 256 GB opslag, vier camera's en alle apps en diensten van Google.

Deze Huawei P30 Pro New Edition in de kleur Silver Frost, Aurora en Black schaf je aan voor een adviesprijs van 749 euro bij Mediamarkt, Belsimpel, Mobiel.nl, Coolblue, Bol.com. De telefoon wordt geleverd met gratis Huawei FreeBuds 3i, als onderdeel van een 'limited edition'-aanbieding.

De 'originele' Huawei P30 Pro kreeg een adviesprijs van 999 euro voor het 128 GB-model voor 1099 euro voor de versie met 256 GB opslag.

> Huawei P30 Pro kopen vanaf 610 euro

Afbeelding van de Huawei P30 Pro New Edition

Huawei P30 Pro New Edition Silver Frost

Inclusief Google-apps

Vanwege het door Amerika opgelegde handelsverbod aan China heeft Huawei zijn Android-licentie verloren en kan het geen nieuwe telefoons meer uitbrengen met Google-apps en -diensten. Momenteel brengt Huawei alsnog nieuwe toestellen uit met Android-apps door de kenmerken en specificaties van een ouder toestel over te nemen en het te rebranden. Een voorbeeld is de Huawei P30 Lite New Edition die door de Chinese fabrikant opnieuw gelanceerd werd in een speciale editie vanwege het grote succes van de P30 Lite.

De Huawei P30 Pro New Edition is ook een voorbeeld hiervan en wordt daarom met Google-apps geleverd, inclusief de Google Play Store.

Afbeelding van de Huawei P30 Pro New Edition

Alles over de Huawei P30 Pro

Wil je meer weten over de Huawei P30 Pro? Dan kun je bij de onderstaande artikelen terecht:

> Huawei P30 Pro specificaties

> Huawei P30 Pro review

> Huawei P30 Pro eerste indrukken

> Vergelijking Huawei P30 Pro en Huawei Mate 20 Pro

> Vergelijking Huawei P30 Pro en Samsung Galaxy S10 Plus

Zou jij geïnteresseerd zijn in deze 'New Edition'? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk